« Tillbaka till jobblistan

Administrativ studentermedhjælper søges til stort forsikringsselskab

Vores kunde i København, et anerkendt forsikringsselskab, har travlt og søger derfor deres første studentermedhjælper med tiltrædelse snarest muligt.

Som studentermedhjælper kommer du til at assistere det sælgende team, som består af 40 assurandører. Du vil komme til at sidde sammen med fire administrative medarbejdere, og dit primære arbejdsfelt er indtastning og digitalisering af håndskrevne skadeoplysninger/skadeblanketter. Det vil være meget tastearbejde og du skal kunne lide at begå dig i rutineopgaver. Derudover ville du også komme til at hjælpe med diverse ad hoc-opgaver.

Dine arbejdsopgaver bliver altså:
- Digitalisering af skadeinformationer
- Ad hoc administrative opgaver

Der er ikke vigtigt hvilket studie du er i gang med, men du skal have godt IT-kendskab og meget gerne kende til SharePoint. Derudover er du en medarbejder der af natur arbejder selvstændigt, har en systematisk fremgangsmåde og sætter en ære i at tage ansvar og initiativ.

Vores kunde tilbyder:
- Fast og god timeløn
- Fleksibelt studiejob, der tilbyder praktisk erfaring
- Erfaring fra en stor og anerkendt organisation

Antallet af arbejdstimer er 10 timer pr. uge. Jobbet er fleksibelt og når du er sat godt ind i jobbet bliver det også muligt at arbejde uden for normal kontortid.

Du bliver ansat på vikarkontakt gennem StudentConsulting, men har din hverdag hos vores kunde - og det er også dem du skriver på CV´et.

Din profil

Vi leder efter følgende kandidat:

- Du er proaktiv og detaljeorienteret.
- Det forventes, at du er præcis og hurtig til indtastning.
- Du tager ansvar og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer.

Opstart er hurtigst muligt, så send os derfor din ansøgning og CV snarest muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 10.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk

Annonsnr:
40386
Antal platser:
1 st
Publicerad:
2018-01-12
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
6 mån eller längre
Arbetstider:
Normal kontortid med mulighed for at arbejde om aftenen, når man er lært op.
Lön:
136,73 kr./t.
Yrkeskategori:
Ort: