« Tillbaka till jobblistan

Koordinator til vagtcentralen hos Viking Redningstjeneste søges

Vil du hjælpe bilisterne med at komme godt og sikkert videre om natten? Vi søger lige nu en dygtig og serviceminded assistancekoordinator, som kan levere sikker vejledning og skabe tryghed for bilisterne på de danske veje.

Viking Gruppen er en af Nordens største assistanceselskaber med virksomheder i Norge, Sverige og Danmark. Viking har kontorer i Oslo, Stockholm og København og de betjener kunderne gennem et landsdækkende netværk af service stationer i alle landene. Din fornemmeste opgave som assistancekoordinator er, at give bilister en tryg og sikker hverdag - også i tilfælde af skade eller havari.

Om jobbet:
Kunderne står typisk med et akut problem - såsom autostop eller lignende og forventer at få løst problemet så hurtigt som muligt og med stor ekspertise. Ved hjælp af faglig indsigt i biler og teknik, godt overblik og kontakt til den nærmeste servicestation løser du kundens problem nemt, hurtigt og effektivt.

Arbejdstid:
Vagtcentralen er døgnåben, og der vil derfor være vagter bade dag og nat. Lige nu søger vi en fuldtidsmedarbejdere med opstart hurtigst muligt, i følgende vagt skema: Enten 7 nattevagter efterfulgt af 5 fridage eller 5 dagvagter efterfulgt af 4 fridage.

Dagvagter er som udgangspunkt i tidsrummet kl.06:30- 15:30 eller kl.07:00-16:00
Nattevagter er som udgangspunkt i tidsrummet kl.22:00-07:00 eller kl.23:00- 09:00.

Vi tilbyder:
- Et spændende job med nye udfordringer hver dag
- Gode personaleforhold i et inspirerende miljø
- Gode udviklingsmuligheder
- Et team af kolleger med et stærkt sammenhold
- Grundig oplæring.

Din profil

Vi søger dig, der kan sige ja til følgende:

- Du har kendskab til de tekniske aspekter omkring biler og motorer
- Du har erfaring med at bruge telefon som primært arbejdsredskab
- Du nyder et arbejde med skiftende tempo
- Du er løsningsorienteret og kan tage hurtige beslutninger
- Du er smilende og tålmodig i telefonen
- Du snakker flydende dansk og godt engelsk

Det kan være en fordel, hvis du har kørekort og/eller interesse for biler, teknik o. lign., da kunderne kan have behov for akut hjælp med automekaniske/tekniske spørgsmål.

Vi kalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag!

Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

Annonsnr:
34074
Antal platser:
2 st
Publicerad:
2017-01-11
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstider:
Dag og nat
Lön:
137 kr./t. + tillæg
Yrkeskategori:
Ort: