« Tillbaka till jobblistan

Salgs- og marketingsrepræsentanter søges til Brandiators!

Leder du efter et studiejob og har du interesse for kommunikation, marketing og salg? Så er det lige netop dig, Brandiators leder efter. Brandiators søger nye medarbejdere i både København, Århus og Aalborg.

For Brandiators søger StudentConsulting lige nu salgs- og marketingsrepræsentanter i hele landet.


Om jobbet
Som salgs- og marketingsrepræsentant bliver det din opgave at aktivere brands som eksempelvis HP, Bodum og Sennheiser. Jobbet indebærer varierende arbejdsopgaver med meget ansvar, hvor du på første hånd får mulighed for at opleve, hvordan de store brands markedsfører sig fysisk i butikkerne. Dine arbejdsopgaver omhandler Field Marketing, hvor du ved hjælp at promotion og demonstrationer af produkter skaber opmærksomhed på produkt og brand. Gennem Brandiators bliver du ekspert i kommunikation, rådgivning og salg til slutbrugere. Endvidere laver du rapporter med feedback af oplevelser og erfaringer, der anvendes til markedsanalyser.


Brandiators tilbyder:
- Et fleksibelt og studiejob i en virksomhed i vækst
- Udvikling af dine kompetencer gennem uddannelsesforløb, træningssessioner og kurser inden for markedsføring, salg og præsentationsteknik
- Et stærkt socialt fællesskab med energiske kollegaer
- Branchekendskab til nogle af verdens største brands inden for IT og forbrugerteknologi

Din profil

Brandiators søger dig, der:
- Er energisk, udadvendt og har masser af gå-på-mod
- Er ansvarsfuld og forstår at arbejde selvstændigt og proaktivt
- Har interesse for kommunikation, marketing og salg
- Har grundlæggende kendskab til IT
- Kan arbejde 2 gange om ugen i gennemsnit (både hverdage og weekender)
- Er 18 år eller derover
- Har kørekort (dette er dog ikke et krav)


Om Brandiators
Brandiators er en virksomhed, der har mere end 20 års erfaring med at levere Field Marketing-opgaver af højeste kvalitet. Du bliver en del af en virksomhed, der er i fuld vækst og som i dag er til stede i hele norden. Brandiators sætter en ære i altid at levere den bedste ydelse for deres kunder – de repræsenterer nogle af verdens største brands inden for IT og forbrugerteknologi.


Er du Brandiators næste salgs- og marketingsrepræsentant?
Så modtager vi meget gerne din ansøgning, CV samt vellignende foto snarest muligt! Der er opstart primo uge 16 (d. 18./19. april).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Prisbelønnede StudentConsulting er eksperter inden for unge i begyndelsen af deres karriere og har været med til at forme hele bemandingsbranchen for studerende. Siden 1997 har vi udviklet os til at være branchens førende virksomhed og har erfaret, hvor meget det betyder for dig som studerede at arbejde sideløbende med din studietid. Det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra, men giver dig også nyttig erfaring og en fod inden for i erhvervslivet. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

Annonsnr:
35170
Antal platser:
30 st
Publicerad:
2017-03-20
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstider:
2 vagter om ugen i gennemsnit
Lön:
Startløn på 120 kr/t - efter endt oplæring 130 kr/t
Yrkeskategori:
Ort: