« Tillbaka till jobblistan

Sælgere søges til Canal Digital

Kan du lide at skabe resultater over telefonen, tale med mennesker i alle aldre? Og vil du arbejde på et humørfyldt vinderhold? Så har vi jobbet til dig!

Kvalitetsbevidst salg
Først og fremmest skal du kunne lide at sælge og have fokus på, hvad der skal til for at skabe et salg af høj kvalitet, der giver tilfredse kunder. Du er Canal Digital’s stemme udadtil. Du arbejder udelukkende med opsøgende salg af vores tv- og streaming tjenester til privatkunder i hele landet. Der er lagt op til en varierende hverdag i et konkurrencepræget miljø, hvor vi tilbyder gode lønvilkår og ofte mulighed for konkurrencegevinster.

Din succes er vores succes
Vi sikrer, at du får den træning og uddannelse, der skal til, så du hele tiden udvikler dig og skaber succes i dit job. Det betyder, at du arbejder tæt sammen med vores salgsledelse, kolleger og samarbejdspartnere, hvor I løbende er i dialog om, hvordan du kan udvikle dit talent.

Canal Digital og Teleperformance tilbyder
Da vi tror på, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater og bliver hos os i længere tid. Derfor har vi stort fokus på en god og motiverende arbejdskultur, hvor der er plads til forskellighed, og hvor der samarbejdes på kryds og tværs. Tonen er uformel, og du vil opleve, at du hurtigt kan gøre en forskel og sætte dit individuelle præg på arbejdet og fællesskabet.
Du får en arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling, og derfor vil jobbet give dig en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og karriere. Der er også mulighed for at følge en af de forskellige karriereveje i virksomheden.

Ydermere tilbydes du en række andre goder (nogle betalt, andre som bruttolønsordning):
- Lækker frokost- og frugtordning (Meyer’s kantine)
- Kaffe & hot drinks
- Snack- og slikautomat
- DSB rejsekort (bruttolønsordning)
- BroBizz (hvis du pendler fra Fyn, Jylland eller Sverige)
- Sundhedsforsikring

Din profil

- Du er en social og udadvendt salgskonsulent, der elsker at kommunikere med andre mennesker.
- Det falder dig helt naturligt at gribe telefonen og kontakte både eksisterende og tidligere kunder.
- Du har erfaring med Outbound salg.

Det praktiske
Stillingen er på 37 timer per uge med en timeløn på 120,00 kroner (tillæg ved aften- og weekendarbejde) + en attraktiv bonusordning. De tre første måneder ansættes du som vikar gennem StudentConusulting. Denne ansættelse er med henblik på en efterfølgende fastansættelse hos Teleperformance.

Startdato: 1. november 2017

Ansøgning
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående og har lyst til at blive en del af vores team, som sætter en ære i at give sine kunder den absolut bedste service, vil vi meget gerne høre fra dig allerede i dag.

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 10.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk

Annonsnr:
38667
Antal platser:
4 st
Publicerad:
2017-10-12
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstider:
Mandag – torsdag: 09.00-17.00 Fredag: 09.00-16.30
Lön:
120,00 kroner (tillæg ved aften- og weekendarbejde) + en attraktiv bonusordning
Yrkeskategori:
Ort: