« Tillbaka till jobblistan

Vi søker dyktig medarbeider til HR-brukerstøtte!

Jobber du raskt og effektivt, og vil være den personen ledere henvender seg til med forskjellige problemstillinger innen HR?

Vår kunde utvikler og leverer fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at helsepersonell får frigitt tid til å fokusere fullt og helt på sin primære virksomhet – pasientbehandling.

Vi søker nå deg som er glad i å snakke i telefonen, og som er kundeorientert og løsningsorientert. Vi ser helst at du har en bachelor, men dette er ikke et krav.

Din profil

Kvalifikasjoner:
God teknisk kompetanse
Erfaring med GAT
En god multitasker
Serviceinnstilt, effektiv og rask

Oppstart er så snart som mulig, og dette vil være et 3 måneders engasjement. Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting så lenge oppdraget varer.

Arbeidssted er i Drammen sentrum.

StudentConsulting er et prisbelønt rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på unge i starten av karrieren. Takket være et stort nettverk og lang erfaring kan vi tilby interessante og utfordrende stillinger innenfor områder som IT, teknikk, økonomi, administrasjon, HR, markedsføring, kundebehandling, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no allerede i dag!

Annonsnr:
36197
Antal platser:
1 st
Publicerad:
2017-05-19
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstider:
-
Yrkeskategori:
Ort: