« Tillbaka till jobblistan

CE-chaufför till mejeridistribution i Odal!

Er du interessert i å levere melk i Odal? Har du C eller CE-sertifikat og trives med en selvstendig jobb? Da har vi jobben for deg!

Kunden håndterer meieriprodukter og jobben går ut på å kjøre ut meieriprodukter til ulike butikker fra meieriet. Du jobber med lasting og lossing av godset noe som er en fysisk krevende jobb.

Arbeidstidene er heltid, dagtid. Det er kommer til å være tidlige morgener så egen bil er en fordel for dette oppdraget.

Som konsulent er du ansatt av StudentConsulting AS og utleid til vår kunde

Din profil

Vi tror at du som søker er serviceminded og trives med kundekontakt. Ettersom kommunikasjonen med kunde kommer til å skje på skandinavisk er det viktig at du kjenner deg bekvem med språket. Du er fysisk sterk og takler stress bra. Du tar initiativ og er en problemløser. Du er ikke redd for å ta i et tak Vi ser gjerne at du har erfaring av distribusjonskjøring, men det er ikke et krav for oppdraget.
Meriterende hvis du har bevissthet kring område siden tidligere
Krav:
- CE-sertifikat
- YKB
- Digitalt førerkort
- Tilgang til egen bil
- Snakke skandinavisk

Ved spørsmål angående stillingen er du velkommen til å kontakte rekrutteringsansvarlig Stefan Johansson +47 45 39 77 10

Prisbelønte StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings-og bemanningsforetak med fokus på unge i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 10 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innom områder som IT, teknikk, økonomi, administrasjon, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsuling.no

Annonsnr:
39346
Antal platser:
1 st
Publicerad:
2017-11-14
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
3-6 mån
Arbetstider:
heltid, dagtid 06-14 eller kvällstid 13-22
Yrkeskategori:
Ort:
Körkort:
CE