« Tillbaka till jobblistan

Trives du innen produksjon og er på utkikk etter deltidsjobb?

På vegne av vår kunde i Lørenskog, er vi nå på utkikk etter effektive og pålitelige produksjonsmedarbeidere. Vi ser etter deg som er teknisk anlagt og har gode samarbeidsevner til en deltidsstilling på ettermiddagen hos vår kunde.

Vi tilbyr:
- Gode lønnsbetingelser
- Trivelig og inkluderende arbeidsmiljø
- En god referanse for fremtiden


Arbeidsoppgaver:
- Betjene pakke- og kontrollmaskin
- Databehandling
- Forefallende produksjomsarbeid


Arbeidstider er kl. 14-18, mandag til fredag. Det er mulighet for å jobbe flere timer etter behov. De to første ukene er det opplæring mandag til fredag på dagtid, kl. 08-16.

Din profil

- Plettfri vandel er et krav
- Effektiv og strukturert
- Pålitelig og hardtarbeidende
- Gode holdninger
- Flink til å samarbeide
- Erfaring med produksjonsarbeid er en fordel
- God fysikk


Vi ser etter deg som gjerne er student eller har noe ved siden av, da dette er en deltidsstilling.


Det går direktebuss fra Oslo S og til lageret. Dette tar en halvtimes tid. Bor du i Oslo er det derfor ingen problem å ta seg til lageret med kollektivtransport.


Høres dette ut som deg? Nøl ikke, søk allerde i dag. Du vil bli ansatt gjennom StudentConsulting og utleid til vår kunde. Oppstart er snarest!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Annonsnr:
40391
Antal platser:
3 st
Publicerad:
2018-01-12
Uppdragstyp:
Omfattning:
Varaktighet:
Tillsvidare
Arbetstider:
-
Yrkeskategori:
Ort: