Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till AalborgAalborg

Studenterkonsulent søges til DM og Magistrenes A-kasse

Er du studerende på KU eller RUC, og ønsker du at få erfaring med præsentationsteknikker og formidling? Vil du hjælpe dine medstuderende med at vælge den rigtige fagforening og a-kasse?

Sök jobbet
Vi søger lige nu en studenterkonsulent til DM og MA’s salgs- og kampagneteam i Aalborg, der i et 2 måneders vikariat ved studiestart, skal hjælpe med at hverve nye medlemmer. DM og MA er en fagforening og a-kasse inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, it, kommunikation, sundhed, psykologi og pædagogik.

Om stillingen:
Jobbet som studenterkonsulent er kendetegnet ved selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed. Din vigtigste opgave bliver at hverve nye medlemmer og synliggøre DM og MA på de forskellige universiteter rundt omkring i Danmark. Overordnet vil arbejdsopgaverne være:
- Medlemshvervning via direkte kontakt med de studerende på universiteterne.
- Afholdelse af oplæg for de studerende.
- Tilstedeværelse på studiestartsmesser.
- Praktiske ad-hoc opgaver i forbindelse med opsætning af stande og afholdelse af oplæg.

Detta söker vi:

Vi søger dig, der har et højt energiniveau og ikke er bange for, at tage kontakt til de studerende. Du trives i en udadvendt rolle, og er god til, at opbygge og vedligeholde relationer samt arbejder du struktureret og selvdisciplineret. Derudover skal du kunne se dig selv i følgende:
- Du er studerende på AAU, og har et godt kendskab til universitetslivet.
- Du har erfaring fra servicebranchen, f.eks. fra butik eller lignende.
- Du kommunikerer tydeligt på dansk og engelsk.

Praktiske informationer og rekrutteringsprocessen
- Opstart: der vil være opstartsdage d. 13 og 14. August i København.
- Arbejdstid: Cirka 70 timer fordelt hen over august og september. I nogle uger vil der være mere travlt, men det er muligt at tilrettelægge arbejdet, så det tager hensyn til dit studie.
- Lokation: Aalborg
- Løn: Timeløn + tilllæg + 9% fritvalg.

StudentConsulting håndterer den indledningsvise dialog, så hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte de ansvarlige: Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com eller Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi indkalder løbende til samtaler, så søg allerede i dag, hvis du er interesseret!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76969
Antal platser1 st
Publicerad28 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumtisdag 13 augusti
SommarjobbJa
ArbetstiderCirka 70 timer fordelt hen over august og september
LönTimeløn + tillæg + 9% fritvalg.
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com