Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till AlbertslundAlbertslund

Kundeservicemedarbejdere søges til virksomhed med fokus på bæredygtig strøm

Har du lyst til at prøve kræfter med kundeservice, og vil du arbejde i en virksomhed med fokus på bæredygtig strøm? Så har vi jobbet til dig.

Sök jobbet
Go Strøm er en nyopstartet dansk virksomhed indenfor bæredygtig strøm. Virksomhedens har ambitiøse vækstmål og søger nu kundeservicemedarbejdere til et nyopstartet kundeserviceteam. Vi søger derfor fire kundeservicemedarbejdere til Go Strøms nye lækre lokaler i København V.

Som kundeservicemedarbejder i Go Strøm vil dit arbejde bestå i at modtage opkald via telefon fra Go Strøms kunder. Du vil også skulle besvare de mails, som kommer ind i løbet af dagen.

Du vil blive en del af et nystartet team, og får mulighed for at være med til at opbygge og præge afdelingen sammen med dine nye kollagaer. Arbejdet vil være i nye lækre lokaler på Vesterbro tæt på kødbyen og havnebadet.

Arbejdstiden er mandag til fredag fra 08.30-16.00. Det er en fuldtidsstilling og timelønnen vil være 135 kr/t.

Detta söker vi:

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med kundeservice, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du har viljen og gå-på modet til at lære.

Jobbet er perfekt for dig, som endnu ikke har fået erfaring med kundeservice eller måske kommer med lidt erfaring, og som gerne vil arbejde mere med kundeservice. Det kunne også være et godt job for dig, som har et friår, hvor du gerne vil arbejde med kundeservice. Der kan være mange indgange til jobbet, og vi ser frem til at høre fra dig.

For at kunne varetage stillingen forventer vi, at du som person er serviceminded og kommunikativ dygtig både i tale og skrift. Det er endvidere et krav, at du taler og skriver dansk.

Du vil blive af StudentConsulting i et vikariat.


Søg gerne allerede i dag, da opstart allerede er i slut juni.

Vi kalder løbende ind til samtaler og ser frem til at modtage din ansøgning.


Fakta om jobbet
Jobb-ID58037
Antal platser4 st
Publicerad10 jun 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 21 juni
SommarjobbNej
Arbetstider8.30-16.00
Lön135 kr./t.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk