Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till ÅlesundÅlesund

TINE søker distribusjonssjåfør til vikariat med oppstart omgående!

Er du en erfaren CE sjåfør og kunne tenke deg et vinteroppdrag i Ålesund for TINE Meierier? Ta kontakt i dag!

Sök jobbet
TINE Gruppa er en ledende merkevareleverandør med lidenskap for tradisjon. De leverer merker som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola og TINE Yoghurt. TINE eies av 10 000 melkebønder i samvirke og de jobber for at den norske befolkningen skal vektlegge god og sunn mat. De har meierier over hele landet i tillegg til hel- og deleide datterselskaper som blant annet Diplom-Is. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.

TINE kan tilby deg god introduksjon, opplæring og veiledning i stillingen. Samt et godt arbeidsmiljø bestående av hyggelige og dyktige kolleger.

Dine sentrale arbeidsoppgaver vil være:
• kjøre distribusjon til TINE sine faste kunder i Ålesund og omegn
• renhold og vedlikehold av bil etter TINEs retningslinjer

Arbeidstiden vil hovedsakelig pågå dagtid mandag til fredag kl. 06-14 eller kl. 07-15. Oppstart er så fort som mulig og oppdraget varer i første omgang 2-3 måneder. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og leid ut til vår kunde.

Detta söker vi:

Du har følgende kvalifikasjoner:
• førerkortklasse CE, gyldig YSK og digitalt sjåførkort
• erfaring med distribusjon
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk eller engelsk
• gjennomgått kurs i bruk av løftelem er en fordel

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Vi foretar bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekken gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren.

Er dette deg? Søk da vel!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73502
Antal platser1 st
Publicerad20 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 27 november
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravCE

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com