Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till AllerødAllerød

Demand Planner søges til Garmin I Allerød

Er du analytisk stærk og har du en evne til at håndtere komplekse datasæt? Har du kendskab til Supply Chain og lyst til at blive en del af et team med frihed under ansvar? Så er stillingen som Demand Planner måske noget for dig!

Sök jobbet
Vi søger lige nu en Demand Planner til et 6 måneders vikariat hos Garmin I Allerød. Der er god mulighed for forlængelse. Som Demand Planner vil du spille en afgørende rolle i Planning-afdelingen, hvor du i tæt samarbejde med kollegaer og andre afdelinger får ansvaret for at analysere og udvikle på planlægningsprocesser.

Hos Garmin bliver du en del af en kultur præget af åbenhed og en positiv tone, hvor faglighed og specialistfokus vægtes højt. Der er plads til personlighed, diversitet og frem for alt udvikling af det enkelte individ, så Garmin til enhver tid fremstår som førende, både internt og eksternt. De brænder for det, de laver, og har et fantastisk samarbejde både internt i Danmark og internationalt.

Om stillingen:
Som Demand Planner bliver din primære arbejdsopgave at sikre at efterspørgsel og lagerplaner matcher hinanden således Garmins salgsmål opfyldes. Du kommer til at analysere, drive og udfordre efterspørgslen og lagerbeholdningen på de nordiske markeder og formulere og implementere strategier for efterspørgsel og lager. Derudover skal du udfordre og fastlægge prognoser for produkterne for at sikre en glat og omkostningseffektiv forsyningskæde.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver være:
· Analysere og udfordre prognoser for at forbedre nøjagtigheden samt analysere salgstendenser, kampagner og tilbud, der kan påvirke fremtidig efterspørgsel.
· Analysere tendenser, historiske data, sæsonudsving og andre variable for at give meningsfulde inputs og forslag til prognoser, herunder tilpasse den aktuelle prognoseproces, så den matcher kundebehov.
· Samarbejde med ordrestyringsteamet for at sikre korrekt ordredatering samt administrere produktets livscyklus.
· Bestille varer fra centrallageret og administrere efterfølgende vareflow.
· Samarbejde med kunder om specifikke leveringskrav og procedure.

Detta söker vi:

For at lykkedes i rollen er det vigtigt, at du har stærke analytiske færdigheder og kan udlede indsigter fra komplekse datasæt. Du arbejder struktureret og har en sans for detaljer. Derudover er det naturligt for dig at opsøge og involvere samarbejdspartnere og sikre effektivitet og kvalitet. Som person er du selvmotiverende og trives i en åben tone og et godt samarbejde med dine kollegaer.

Desuden skal du kunne se dig selv i følgende:
· Det er en fordel, men ikke et krav, med en uddannelsesmæssig baggrund inden for logistik, Supply Chain Management, Business eller lignende.
· Det er en fordel med erfaring fra en tidligere rolle som Demand Planner eller lignende, hvor du har beskæftiget dig med planning og analyse.
· Du mestrer Office pakken og i særdeleshed Excel.
· Det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet med et ERP-system.
· Du har gode kommunikationsevner på engelsk samt er det en fordel hvis du mestrer et nordisk sprog.

Vi leder efter dig, der bliver tiltalt af den analytiske del af jobbet. Desuden lader du dig ikke slå ud af mulige forhindringer, men tager udfordringen op og finder nye løsninger, så du kan komme i mål med dine opgaver.

Praktiske detaljer og rekrutteringsforløbet:
Opstart: Hurtigst muligt.
Vikariat: 6 måneder med mulighed for forlængelse.
Lokation: Allerød.
Stilling: Fuldtid.
Løn: Efter kvalifikationer.

Rekrutteringsprocessen håndteres af StudentConsulting, og vi opfordrer dig til at sende en motiveret ansøgning samt CV via stillingsopslaget på vores hjemmeside. Opstart er snarest muligt, og vi indkalder løbende kvalificerede kandidater til samtale.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige, Monika Thomsen på Monika.thomsen@studentconsulting.com og Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.
Lyder det som noget for dig? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73513
Antal platser1 st
Publicerad21 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelig kontortid med mulighed for hjemmearbejde.
LönEfter kvalifikationer + fritvalgskonto
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com