Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till ÅrhusÅrhus

Ambitiøs og energisk salgstrainee søges til Out of Home Media

Er du klar til at kickstarte din salgskarriere i mediebranchen? Vil du udvikle dig i et professionelt trainee program i en ung medievirksomhed i vækst? Og er du typen, der har et højt energi niveau og målrettet går efter at skabe synlige resultater?

Sök jobbet
Så er det måske lige netop dig, vi leder efter til vores 6-måneders trainee program med mulighed for fastansættelse efterfølgende til vores salgsteam i Aarhus.

Vores trainee program er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil have en spændende karriere inden for salg. I det daglige bliver du en del af vores succesfulde salgsteam, hvor du får mulighed for at arbejde tæt sammen med og lære af nogle af de bedste inden for faget.
Vi investerer meget i en stærk uddannelse af vores trainees. Derfor kan du se frem til at blive grundigt oplært i bl.a. salgets facetter, salgsteknikker, DICS-analyse samt medieforståelse og medierådgivning.

Programmet er både teoretisk men i særdeleshed også praktisk med et skarpt fokus på mediesalg. Du lærer derfor også om discipliner såsom markedsundersøgelse, booking og afholdelse af kundemøder, kundepitches, udarbejdelse af kampagnepræsentationer, opfølgning på tilbud, opbygning og vedligeholdelse af gode kunderelationer og meget mere.
Som trainee får du også gode rammer for at opbygge din egen kundeportfølje bestående af lokale og regionale annoncører.
Vi har gennem tiden haft mange trainees igennem programmet, hvoraf flere i dag fortsat er hos Out of Home Media. Det betyder meget for os, da det bekræfter os i, at vi med programmet formår at skabe et miljø, hvor du som sælger og person trives og får mulighed for at vokse.

Detta söker vi:

Der kan være forskellige veje ind til optagelse i traineeprogrammet. Du arbejder måske som sælger i dag, eller er i gang med en relevant uddannelse. Det vigtigste er, at du er klar til at gribe muligheden for at få en spændende salgskarriere inden for mediebranchen.

Du brænder for salg og medier. Du er nysgerrig af natur og synes, at det er spændende at sætte dig ind i kundernes forretning og behov, så du kan finde den helt rigtige løsning for den enkelte kunde.

Da du bliver en del af et hurtigt voksende medieselskab, hvor du vil få meget ansvar, er det også vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt. Her er det afgørende, at du formår at eksekvere på både ideer og opgaver. Af samme grund forestiller vi os, at du er ambitiøs og resultatorienteret med en udpræget vindermentalitet. Og du ved, at vejen til de gode resultater kræver en dedikeret indsats – og så skal vi nok give dig de bedste rammer for at lykkes.

Kort om Out of Home Media:
Out of Home Media blev grundlagt i 2014 og har lige siden været på en forrygende rejse. Vi varetager i dag reklamepladsen på ca. 98% af danske busser, 2550 EurosizePlus plakatpladser og 2438 digitale skærme, og vi er stolte af at kunne kalde os Danmarks største udbyder af busreklamer. Vi har mange års erfaring indenfor outdoor og tæller i dag 81 ansatte med kontor både i København og Aarhus.

StudentConsulting håndterer den indledende rekrutteringsproces. Vi kalder til samtaler løbende, så send ansøgning og CV allerede i dag for at komme i betragtning til stillingen. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den rette kandidat. Stillingen er fuldtid, varer 6 måneder og er et lønnet praktikophold. Kørekort er et krav, da møder rundt i Jylland kan forventes.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID64836
Antal platser1 st
Publicerad8 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag kl. 8:30-16:30.
LönFastsættes på baggrund af kvalifikationer.
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk