Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till ÅrhusÅrhus

Er du Codans nye agenturindehaver?

Kunne du tænke dig at være selvstændig, men samtidig være solidt funderet med Codan i ryggen? Er du god til at motivere dig selv og tage ansvar for din egen succes? Så læs videre her!

Sök jobbet
Som agenturindehaver hos Codan, vil du bruge dit salgstalent og erfaring inden for forsikringsbranchen til at sælge Codans produkter til nye og eksisterende kunder via online møder og på telefon. Arbejdet vil foregå fra Codans kontor på Hedeager i Aarhus.

Ved forløbets start vil du få en grundig træning i Codans produkter, så du er klædt på til at have en professionel dialog med potentielle kunder. Ligeledes vil du løbende blive støttet med coaching, og have stor frihed til at planlægge din tid selv, da det er Codans ønske at give dig de bedste betingelser for at opnå succes.

Codan lægger vægt på at skabe gode, langvarige kunderelationer og bevare deres stærke brand. Du vil derfor passe godt ind, hvis du har et positivt mindset og en struktureret arbejdstilgang så alle kunder får en god oplevelse og opfølgning.

Du vil blive tilbudt:
• Allerede bookede onlinemøder og varme leads at ringe på
• Gode indtjeningsmuligheder uden loft
• Plads og udstyr hos Codan, hvor du bliver en del af et professionelt fællesskab, hvor I spiller hinanden gode.

Detta söker vi:

Det er et krav, at du har minimum et års erfaring med rådgivning om forsikringer, eller alternativt kan fremvise gode resultater fra lignende rådgivningsfunktion om fx pension. Som agenturindehaver er eller bliver du selvstændig med eget CVR-nummer og driver din egen enkeltmandsvirksomhed.

StudentConsulting assisterer Codan i den indledningsvise del af rekrutteringsprocessen og vi tager gerne imod din ansøgning allerede din ansøgning i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID55792
Antal platser5 st
Publicerad7 dec 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk