Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till ÅrhusÅrhus

Norskspråklig business to business researcher til heltidsstilling

Er du interessert i markedsanalyse og forskning? Vil du ha studierelevant erfaring med kvantitativ datainnsamling? Da er kanskje stillingen som business to business researcher ved Aalund i Århus C noe for deg.

Sök jobbet
Aalund er et selskap med 30 års erfaring innen B2B high-end markedsundersøkelse, som jobber med målgrupper og interessenter. De har kontorer rundt om i Norden, og i Danmark holder de til både i Århus og København.

I stillingen som business to business researcher, skal du utføre markedsundersøkelser knyttet til ulike prosjekter som Aalund jobber med.
Dine oppgaver vil være å ringe forskjellige selskaper og gjennomføre intervjuer med de respektive lederne. Intervjuene forventes å vare i 5-10 minutter avhengig av hvilket prosjekt du jobber med.

Du får mulighet til å arbeide i en fleksibel jobb på en sosial arbeidsplass som blant annet tilbyr:
- Et internasjonalt arbeidsmiljø
- Fleksibel arbeidstid
- Fast lønn med betalte pauser
- Relevant erfaring med analyse, datainnsamling og markedskommunikasjon
- Mulighet for faglig utvikling

Detta söker vi:

Aalund leter etter ansatte som er serviceinnstilte og engasjerte. Det er ikke et krav at du har erfaring med å intervjue over telefon, men det er viktig at du kan være lyttende og nøyaktig i rollen som business to business researcher.

Det blir gitt opplæring i dataprogrammet og i intervjuteknikker, så du vil bli godt forberedt til arbeidsoppgavene.

Arbeidstid er mandag-fredag mellom kl. 08.30 og 16.00, hvorav det er snakk om en heltidsstilling. Du vil bli betalt per time, med en timelønn på DKK 120.

Vi kaller regelmessig til intervjuer, så send oss søknaden din i dag. Vi innhenter politiattest samt referanser som en del av rekrutteringsprosessen.


Fakta om jobbet
Jobb-ID54623
Antal platser5 st
Publicerad31 aug 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 14 september
SommarjobbNej
ArbetstiderMan-Fre 8.30-16.00
Lön120
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk