Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till ÅrhusÅrhus

Ønsker du erfaring med markedskommunikasjon?

Brenner du for markedsanalyse og research? Vil du tjene litt ekstra ved siden av studiene? Så er stillingen som Student Assistant/B2B Researcher kanskje noe for deg?

Sök jobbet
På vegne av vår kunde Aalund, søker vi nå Student Assistants/Business to Business Researchers til oppstart snarest. Hos Aalund får du faste, gode arbeidstimer og spennende oppgaver midt i Aarhus eller København.

Aalund gjennomfører intervjuer med norske bedrifter fra et hyggelig kontor midt i Aarhus eller København. Aalund søker 3 researchers i Aarhus og 2 i København.

Dette kommer du til å gjøre:
Stillingen som Business to business researcher består av å utføre markedsundersøkelser relatert til forskjellige prosjekter som Aalund gjennomfører.
Helt konkret vil din arbeidshverdag gå ut på å ringe til virksomheter og utføre intervjuer basert på de forskjellige prosjektene. Intervjuene varer i 5-10 minutter avhengig av prosjektet.

Dette kan du forvente:
Du kommer til å jobbe på Aalunds kontor midt i Aarhus eller København.

Aalund tilbyr deg nå en fleksibel og sosial jobb der du får:

• Jobbe med norske kollegaer i et internasjonalt miljø
• Fleksible arbeidstider
• Fast lønn med betalte pauser
• Relevant erfaring med analyse og markedskommunikasjon
• Mulighet for faglig utvikling i et internasjonalt selskap

Detta söker vi:

Aalund ønsker medarbeidere som er serviceminded, har engasjement og energi. Aalund krever ikke tidligere erfaring med telefonintervju, men du må ha en god telefonstemme, være nøyaktig og lyttende. Aalund gir opplæring i dataprogram og intervjuteknikk.

Arbeidstiden ligger i tidsrommet 08.30 til 16.00 mandag til fredag. Du kunne jobbe minst 9 timer i uken. Send oss en søknad med vedlagt CV så snart som mulig! Aalund starter prosjekter løpende.


Fakta om jobbet
Jobb-ID48820
Antal platser5 st
Publicerad22 maj 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag - fredag fra kl. 8.10-16.
Lön115 kr./t., og 120 kr./t. efter oplæringsforløb.
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Aalund har i mange år vært førende på markedsundersøkelser innen Business to Business av høj kvalitet – i Danmark og i utlandet. Norge er et økende marked for oss, Aalund gjennomfører stadig flere intervju med norske bedrifter. I Danmark har Aalund avdeling i Århus og København, i Norge i Trondheim og Oslo. Aalund har en unik posisjon med hensyn til seriøs behandling av respondenter, høy svarprosent og feilfrie intervju.