Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till ÅrhusÅrhus

Svensktalende B2B reseachere i Aarhus

Taler du flydende svensk? Har du interesse for markedsanalyse og research? Vil du have erfaring med kvantitativ dataindsamling? Så er stillingen som business to business reseacher hos Aalund i Aarhus C måske noget for dig.

Sök jobbet
Aalund er en virksomhed med 30 års erfaring indenfor B2B high-end market research, som arbejder med målgrupper og stakeholders. Aalund har kontorer rundt om i Norden, og i Danmark er der kontor i både Århus og København.

I stillingen som business to business researcher skal du gennemføre markedsundersøgelser relateret til forskellige projekter, som Aalund arbejder med. Du vil arbejde centralt i Aarhus i en fuldtidsstilling.

Dine arbejdsopgaver vil være at ringe til forskellige virksomheder og udføre interviews med de respektive ledere. Interviewene forventes at vare mellem 5-10 minutter afhængigt af, hvilket projekt man arbejder på.

Du får mulighed for et fleksibelt job på en social arbejdsplads, der blandt andet tilbyder:

- Et internationalt arbejdsmiljø
- Fleksible arbejdstider
- Fast løn med betalte pauser
- Relevant erfaring med analyse, dataindsamling og markedskommunikation
- Mulighed for faglig udvikling

Detta söker vi:

Aalund søger medarbejdere, der er servicemindede og engagerede. Det er ikke et krav, at du har erfaring med interview via telefonen, som det er vigtigt, at du i rollen kan være lyttende og nøjagtig.

Der vil være oplæring i dataprogrammet og i interviewteknikker, så du er klædt godt på til opgaven.

Arbejdstiden ligger i tidsrummet mandag-fredag mellem 08:30-16:00. Stillingen er en fuldtidsstilling og du vil have en timeløn på 125 kr.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send os din ansøgning allerede i dag. Vi indsamler straffeattest samt referencer som en del af rekrutteringsprocessen.


Fakta om jobbet
Jobb-ID54609
Antal platser11 st
Publicerad28 aug 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 14 september
SommarjobbNej
ArbetstiderMan-fre 8.30-16
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk