Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till BallerupBallerup

Kørende printtekniker søges til Østdanmark

InfoCare søger lige nu en dygtig printtekniker med HP-certifikat eller dybdegående erfaring til en tilkaldestilling, hvor høj kvalitet, bred teknisk viden og god service er i fokus.

Sök jobbet
I rollen som printtekniker vil din arbejdsopgave være at udføre reparationer på printere hos InfoCares kunder. Printerne vil enten være af mærket HP eller Lexmark, og det er derfor vigtigt, at du har arbejdet med netop disse mærker førhen.
Som tilkaldevikar kan du forvente at blive tilkaldt med 1-2 dages varsel, og vagterne vil ligge imellem kl. 08:00-16:00, hvor dagen typisk vil starte og slutte på hovedkontoret i Ballerup. Arbejdsopgaverne vil komme ind på en app på telefonen, hvorefter du skal køre ud til den pågældende kunde og yde den nødvendige printtekniske service.

Detta söker vi:

Vi søger en profil med god erfaring inden for det printtekniske område, og som ikke er bange for at kaste sig ud i nye arbejdsopgaver. I denne stilling er service i højsædet, og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og grundig både i din udførelse af arbejdsopgaven, men også i din kommunikation til dine kollegaer og kunder.

Det er derudover et krav, at
- du behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau
- du har bil til rådighed
- du kan sikkerhedgodkendes
- du kan angive to referencer

Søg via linket - vi ser allerede frem til at modtage din ansøgning.


Fakta om jobbet
Jobb-ID53956
Antal platser1 st
Publicerad10 jun 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
Varaktighet3-6 mån
Startdatumonsdag 10 juni
SommarjobbNej
Arbetstider-
LönEfter kvalifikationer.
KörkortskravB
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk