Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till BallerupBallerup

Sabbatårsstuderende til Nets’ Contact Center!

Nets søger vikarer med opstart d. 1.8.2024 til og med 31.1.2025. Din opgave vil være at yde effektiv og professionel kundeservice. Brænder du for at skabe gode kundeoplevelser og ønsker du erfaring i en spændende virksomhed? Så har du chancen!

Sök jobbet
Dette vikariat byder ikke kun på spændende opgaver, men også muligheden for at tjene gode penge i dit sabbatår! Stillingen er på fuldtid med skiftende vagtskemaer, 24/7/365. Der er desuden mulighed for forlængelse og endda fastansættelse på længere sigt. Så hvis du drømmer om at opbygge en god opsparing, så skynd dig at ansøge nu!

Om jobbet:
Dine arbejdsopgaver vil bestå af at servicere kortholdere og banker. Derudover vil du hjælpe erhvervskunder med deres terminaler, og der vil derfor også være en del let teknisk support. Du bliver en del af en spændende afdeling, hvor der er god mulighed for udvikling og spændende arbejdsopgaver samt bliver en del af et team, som hver dag gør deres bedste for at opnå de bedste resultater. Dertil bliver du en del af Nets og vil have 1:1 samtaler hver måned.

Dine arbejdsopgaver:
• Yde kundeservice via indgående telefonopkald.
• Informere kortholdere og banker i forbindelse med kortproblemer.
• Teknisk support på betalingsterminaler.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, som har erfaring med kundeservice og som kan trives i en rolle, hvor du skal arbejde i forskellige systemer.

Dine kvalifikationer:
• Du har erfaring fra et servicejob, og det er en fordel, hvis du har erfaring med telefonisk kundeservice.
• Du formår at arbejde selvstændigt, samtidig med at du altid er klar til at hjælpe dine kollegaer.
• Du er dygtig til at kommunikere klart og præcist samt er du struktureret.
• Du har erfaring og har let ved at navigere og arbejde i forskellige IT-systemer.
• Du kan tale og skrive flydende dansk og kan kommunikere på engelsk.

Praktisk information og rekrutteringsprocessen:
• Opstart: 1. august 2024
• Vikariat fra d. 1.8.2024 til og med d. 31.1.2025. Der kan være mulighed for forlængelse og evt. fastansættelse.
• Du kan ikke holde ferie i august
• Placering: Ballerup.
• Løn: Fast timeløn + 9% fritvalgskonto samt pension.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og du vil få et skiftende vagtskema 24/7/365 – efter gældende regler omkring hviletid. Du kan derfor forvente at få vagter alle ugens dage - også i weekender og på helligdage. Der vil for det meste maks. være 2 nattevagter om måneder, og dette vil først forekomme efter de første 6 måneder. Der vil være mulighed for hjemmearbejde efter 6. måneder.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlige, Monika Thomsen på Monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID77052
Antal platser2 st
Publicerad4 jul 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderVarierende arbejdstider 24/7/365 Du vil kende dine arbejdstider 4 uger frem.
Lön150 kr./timen + 9% fritvalg + pension. Dertil er der tillæg for aften/weekend.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com