Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till BergenBergen

TINE Bergen søker motiverte C-sjåfører oppstart omgående!

Vi søker sommervikarer til TINE SA og er på utkikk etter deg som er en pålitelig distribusjonssjåfør med øyne for god kundeservice.

Sök jobbet
TINE Gruppa er en ledende merkevareleverandør med lidenskap for tradisjon. De leverer merker som Jarlsberg, Norvegia, TINE Brunost, Biola og TINE Yoghurt. TINE eies av 10 000 melkebønder i samvirke og de jobber for at den norske befolkningen skal vektlegge god og sunn mat. De har meierier over hele landet i tillegg til hel- og deleide datterselskaper som blant annet Diplom-Is. TINE Gruppa har ca. 5500 ansatte og en omsetning på ca. 22 milliarder kroner.

TINE kan tilby deg god introduksjon, opplæring og veiledning. De har godt arbeidsmiljø med drevne og dyktige kolleger som har fokus på kontinuerlig forbedring, og ikke minst vil du få erfaring fra en ledende dagligvarekjede og en av landets største merkevareleverandør.

Dine sentrale arbeidsoppgaver:
• kjøre distribusjon til TINE sine faste kunder i Bergen og omegn
• renhold og vedlikehold av bil etter TINEs retningslinjer

Arbeidstid dagtid mandag til fredag. Oppstart er fortløpende og oppdraget varer til 18.august. Du vil jobbe fulltid og det er viktig at du kan jobbe hele denne perioden. Du vil bli ansatt hos StudentConsulting og leid ut til vår kunde.

Detta söker vi:

Du har følgende kvalifikasjoner:
• førerkortklasse C, gyldig YSK og digitalt sjåførkort
• erfaring som distribusjonssjåfør
• gode kommunikasjonsevner på skandinavisk
• gjennomgått kurs i bruk av løftelem/bakløfter er en fordel

Vi søker deg som er nøyaktig og sikkerhetsbevisst med et øye for kvalitet, åpen, ærlig og bidrar positivt til arbeidsmiljø og utvikling. Samtidig er du en pålitelig lastebilsjåfør og i god fysisk form.

Er dette deg? Søk da vel!

Vi behandler søknader og intervjuer kvalifiserte kandidater fortløpende.
Vi ser frem til å høre fra deg.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76887
Antal platser3 st
Publicerad20 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 24 juni
SommarjobbJa
Arbetstider-
Lön-
KörkortskravC

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vibesatt over 20 000 stillinger det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.com