Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till BorlängeBorlänge

Norsktalende agenter søkes!

Behersker du norsk muntlig og skriftlig? Er du også serviceinnstilt, ansvarsfull og en sterk problemløser? Da er det deg vi ser etter!

Sök jobbet
Vi ser nå etter flere norsktalende agenter til Releasy i Borlänge. Releasy er en av Sveriges ledende aktører innen kundeservice og salg, og har i dag kontor i fem byer. I Borlänge jobber nærmere 250 personer som er oppdelt i team på 15-20 personer. Hvert team ledes av en dedikert teamleder og preges av høy energi og kameratskap.
Som agent kommer du til å jobbe mot en eller flere kunder innen kjøretøysbransjen, der du svarer på innkommende forespørsler angående reparasjon og/eller service. Dine arbeidsoppgaver som agent vil bestå av blant annet:

- Svare på forespørsler angående reparasjoner og/eller service
- Kalkulere kostnader for arbeid og materiale
- Gi tilbakemelding til kunder og komme med tilbud
- Sammenkoble kunde med verksted
- Bestille deler og maskiner

Som agent leverer du ifølge Releasys motto «Den beste kundeopplevelsen». Du lytter til kundens behov og jobber aktivt med salg som en del av servicen. For å lykkes med ditt oppdrag kommer du til å få en enorm opplæring/introduksjon under fem uker. Arbeidstidene vil være mellom 07-18, dagtid. Ansettelsen er et bemanningsoppdrag der du blir ansatt av StudentConsulting og utleid til vår kunde Releasy. Ambisjonen er at du i løpet av, eller senest etter prøvetiden skal bli overtatt og direkteansatt hos Releasy.

Detta söker vi:

Vi ser etter deg som har eksamen fra videregående skole og som snakker og skriver uhindret på norsk. Du har gode datakunnskaper og er vant med å jobbe i ulike systemer. Du er dyktig på å regne og har stort teknisk interesse. Har du tidligere erfaring fra kundeservice, service og kjøretøy er det sterkt meritterende. Førerkort klasse B er et krav.

Som person er du en lagspiller og trives med å jobbe i team. Du er en dyktig kommunikator som kommuniserer klart, tydelig og strukturert. Du liker problemløsning og analyserer raskt komplekse spørsmål og problem. Du utfører dine arbeidsoppgaver med stort engasjement, samtidig som du gir dine kunder service i verdensklasse. Er du klar for en ny utfordring? Søk på stilling allerede i dag, utvalg foregår løpende. Ved spørsmål angående stillingen kan du kontakte linda.tegelberg@studentconsulting.com, eller rekrutterer rebecca.wikström@studentconsulting.com.

Vær oppmerksom på at du kan komme til å måtte gjennomgå en bakgrunnssjekk under rekrutteringsprosessen. Før en bakgrunnssjekk gjennomføres kommer vi til å informere deg om dens formål og omfatning.


Fakta om jobbet
Jobb-ID53712
Antal platser10 st
Publicerad31 jul 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderArbetstid förlagd mellan 07-18.
Lön-
KörkortskravB
YrkeskategoriKundservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se