Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till ITIT Navigera till BrøndbyBrøndby

Java udviklere søges til en af Danmarks største finansielle it-virksomheder

Er du typen der ikke kan lade være med at optimere en manuel arbejdsgang samt gerne vil bevise med kode, hvordan tingene skal løses? Så vil du passe perfekt ind i en stilling som Java udvikler, hvor der er fokus på agil softwareudvikling.

Sök jobbet
Du kan også søge stillingen, hvis du er under uddannelse og søger praktik eller studiejob.

Du får med denne stilling mulighed for at kickstarte din karriere inden for finansiel IT i en innovativ virksomhed, som leverer samfundsmæssige løsninger til danske bankkunder. Der er dermed stort potentiale for at udvikle dine kompetencer – både menneskeligt og fagligt.

Du vil blive ansat som konsulent hos ZENIT CONSULT, som er specialiseret i at yde konsulent løsninger til IT-projekter. Du vil via ZENIT CONSULT indgå i et Try’n Hire onboarding program i et af Danmarks største finansielle it-virksomheder, som er ejet af otte pengeinstitutter, og som med sine 900 ansatte er et af landets største it-arbejdspladser. Der bruges 1,7 mia. kroner om året til IT-løsninger, der hver dag bruges af 7.500 bankmedarbejdere, 1,6 mio. privatkunder og 187.000 erhvervskunder.

Stillingen
Du vil som Java udvikler komme til at arbejde med online mobile og web bank løsninger herunder med udvikling af både backend og frontend.
Du vil komme til at indgå i et mindre specialiserede team, som arbejder efter agile principper. Her får du en alsidig hverdag, hvor nye spændende opgaver og innovation står højt på dagsorden, da der jævnligt afprøves nye produkter i samarbejde med pilot teams. Derfor er der også stort fokus på at holde sig opdateret på de nyeste teknologier.

Detta söker vi:

Vi forventer at du har kendskab/erfaring med Java, Angular, MicroServices og DevOps principper. Men vigtigst af alt skal du være ivrig efter at lære, ambitiøs, proaktiv og løsningsfokuserede. Du skal desuden være en teamplayer, som er positiv og har et godt drive.

Om virksomheden
Du vil blive en del af en arbejdsplads, som har de mest tilfredse medarbejde, og der tilbydes stor frihed i jobbet. Du vil blive mødt af en masse hjælpsomme kollegaer, som vil sørge for at du kommer godt ind i de forskellige teknologier. Nysgerrighed præger kulturen, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil desuden få rig mulighed for at deltage i videndelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring fra forskellige afdelinger.

Praktiske oplysninger
Du kommer til at indgå i et seks måneders Try’n Hire onboarding -program, således der tages godt hånd om din indflyvning i teamet og virksomheden. Derudover er der mulighed for fastansættelse efter endt Try’n Hire periode.
Der er tale om en fuldtidsstilling på 36 timer pr. uge. Arbejdet vil være lokaliseret i Fredericia, Silkeborg eller Aarhus, og lønnen fastsættes på baggrund af kvalifikationer.

StudentConsulting varetager den indledende del af rekrutteringsprocessen. Der er opstarts hurtigst muligt, så send dit CV og karakterblad til os allerede i dag. Der vil som en del af rekrutteringsprocessen vil foretaget baggrindstjek.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66060
Antal platser1 st
Publicerad27 feb 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderKontoråbningstider
LönFastsættes på baggrund af kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriIT

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk