Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till BrøndbyBrøndby

Vi søger dygtige vikarer med truck-certificat til lagerarbejde!

Vi oplever lige nu større efterspørgsel på vikarer med gode erfaringer i at køre med truck, og som kan begynde at arbejde allerede nu.

Sök jobbet
Står du i en situation, hvor du gerne vil tjene lidt ekstra, og kan varetage arbejde som tilkaldevikar? Vi oplever i denne tid ekstra travlhed hos nogle af vores samarbejdspartnere, og de har derfor behov for vikarer med truck certificat, og gerne vikarer med erfaring indenfor lager.

Vi tilbyder:
• En løn, der passer til betingelserne i det firma du vil arbejde som vikar for
• Forskellige arbejdsopgaver i lager og produktion, med og uden truck opgaver
• Forskellige erfaringer i virksomheder, hvor du vil få adgang til nye ledige jobstillinger
• Arbejdspladser med en god atmosfære og gode muligheder for at udvide dit netværk og møde nye kolleger

De vagter vi kan tilbyde varierer afhængigt af vores kunders behov og hvilken periode de er i. Vi kan derfor ikke garantere fuldtid. Vi forventer, at du kan arbejde mindst tre vagter om ugen mellem mandag og søndag, og at du er fleksibel og kan acceptere vagter på forskellige tidspunkter af dagen - både morgen, eftermiddag og aften.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, som har et positiv mindset, når du går på arbejde og kan tilpasse dig forskellige arbejdsopgaver. Det er et plus hvis du har erfaring med reachtruck.

De vagter, vi kan tilbyde dig, er i området af Storkøbenhavn. Nogle af lagrene er placeret langt væk fra stationen, så det er et plus, hvis du har en bil. For at kunne arbejde hos vores kunder, kræver det at du har dine egne sikkerhedssko.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig, hvis du er et match med en af de virksomheder, vi ansætter hos. Vi vil fortælle dig mere om dine muligheder via en telefonsamtale efterfulgt af et interview.

I rekrutteringsprocessen indsamler vi straffeattest, referencer og opholdstilladelse samt ID.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøg via linket og vedhæft dit CV og SkypeID. Bemærk, at vi ikke tager imod gæster på vores kontor uden en aftale. De næste to uger arrangerer vi kun Skype-interviews.

Søg venligst kun dette job, hvis du har et truck certificat. Hvis du ikke har, henviser vi til en af vores andre åbne annoncer.


Fakta om jobbet
Jobb-ID53282
Antal platser5 st
Publicerad31 mar 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til søndag i tidsrummet 08.00-24.00
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk