Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till DragørDragør

Newrest søger vikarer med teknisk flair

Lige nu leder Newrest efter dygtige medarbejder til håndtering af elektroniske pengeterminaler, Electronic Point of Sales devices (EPOS). Ansøg stillingen allerede nu!

Sök jobbet
Om Newrest
Newrest er en virksomhed, der har specialiseret sig inden for catering i fly- og lufthavnsbranchen. De er en af verdens førende aktører inden for cateringlogistik og har virksomhed i 58 lande.
De 29.500 dedikerede og dygtige medarbejdere gør hver dag, hvad der kræves for at producere og levere velsmagende måltider til flybranchen, samtidig med at de sikrer, at de høje hygiejne- og fødevaresikkerhedsstandarder følges.

Om stillingen
Som EPOS-medarbejder kommer du til at få en lang række tekniske og praktiske opgaver. Du vil være ansat i Newrest pick & pack lagerafdeling, hvorfra du skal administrere kundens elektroniske salgssteder og terminaler, som bruges på flyvninger. Det vil bl.a. være dit ansvar at sikre, at EPOS terminalerne er fuldt opladet samt synkroniseret og opdateret i appen. Derudover vil du også lave opgørelse over varer, samt hjælpe til med håndtering af drikkevarer, hygiejneartikler og snacks mv. Så i jobbet skal du være fleksibel og forberedt på en god blanding af både tekniske og praktiske opgaver.

Detta söker vi:

Om dig
Er det dig, kan du nikke genkendende til følgende:
- Du har flair for IT
- Du er fleksibel og effektivt
- Du er detaljeorienteret

Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med lignende arbejdsopgaver.

Det praktiske
Du vil arbejde i Københavns Lufthavn hos Newrest.
Det er en fuldtidsstilling mandag-søndag i tidsrummet 06:00-18:00.
Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.
Opstarten er hurtigst muligt eller efter aftale

Det er en forudsætning for din ansættelse hos Newrest, at du lever op til forskellige myndigheds- og sikkerhedskrav om bl.a. fremvisning af straffeattest og godkendelse af CV i forbindelse med baggrundstjek.

StudentConsulting varetage den indledningsvise rekrutteringsproces. Vi holder løbende samtaler, så er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67707
Antal platser6 st
Publicerad22 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag-søndag 06:00-18:00
LönLøn efter overenskomst
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk