Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till DragørDragør

Supply Operator søges til Newrest, Københavns lufthavn

Newrest søger nu en Supply Operator, der skal sørge for kvalitetskontrol, og være en del af den daglige drift på deres lager. Så kan du lide at have ansvar og arbejde fysisk, er det dig, som vi leder efter!

Sök jobbet
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil i første omgang blive ansat som vikar med store muligheder for fastansættelse!


Om Newrest
Newrest er en virksomhed, der har specialiseret sig inden for catering i fly- og lufthavnsbranchen. De er en af verdens førende aktører inden for cateringlogistik og har virksomhed i 58 lande.
De 29.500 dedikerede og dygtige medarbejdere gør hver dag, hvad der kræves for at producere og levere velsmagende måltider til flybranchen, samtidig med at de sikrer, at de høje hygiejne- og fødevaresikkerhedsstandarder følges.
Newrest er 94,6% ejet af ledelsen, og dets 340 ledere ejer dens kapital. Newrest har forpligtet sig til løbende at forbedre og innovere de tjenester og ydelser de tilbyder kunder, såvel som sine medarbejderes trivsel og udvikling. Bæredygtig udvikling sociale værdier er kernen i virksomhedens DNA.

Om stillingen:
I rollen vil dit ansvar blandt andet være at sikre, at alle indgående leverancer modtages og opbevares korrekt. Du vil skal være i stand til at gennemføre kvalitetskontrolprocedurer og dokumenter som en del af modtagelsesprocessen. Rollen går ud på at udfylde al kvitteringsdokumentation, registrere og indberette eventuelle uoverensstemmelser med leverancer til udleveringskontoret. I rollen gennemgår du også lageret i samarbejde med produktionsafdelingen, supplerer kvalitetslogfiler og rapporterer eventuelt beskadiget produkter eller beskadiget udstyr.

Detta söker vi:

Om dig:
Det er dig, som vi leder efter, hvis du kan se dig selv i nedenstående:
• Du er detaljeorienteret, lærenem og fleksibel
• Du har erfaring med lagerarbejde eller lignende
• Du kan kommunikere på både dansk og engelsk i tale og på skrift

Det er derudover en fordel, hvis du har erfaring med sikkerhedsrutiner og / eller har truckcertifikat.

Det praktiske
Du vil arbejde i Københavns Lufthavn hos Newrest.
Det er en fuldtidsstilling mandag-søndag i tidsrummet 06:00-18:00.
Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for din ansættelse hos Newrest, at du lever op til forskellige myndigheds- og sikkerhedskrav om bl.a. fremvisning af straffeattest og godkendelse af CV i forbindelse med baggrundstjek.

Opstart forventes at være hurtigst muligt eller efter aftale. Skriv gerne i din ansøgning, hvornår du kan være til rådighed.

StudentConsulting varetage den indledningsvise rekrutteringsproces. Vi holder løbende samtaler, så er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning og CV. For yderligere information kontakt rekrutteringskonsulent, Mia Danielsen, mia.danielsen@studentconsulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67577
Antal platser3 st
Publicerad15 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag-søndag 06:00-18:00
LönAfhænger af kvalifikationer
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk