Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till DragørDragør

Toldadministrator søges til Newrest, Københavns lufthavn

Er du en skarp administrator og trives du med at arbejde i supportfunktioner? Newrest søger nu en administrativ medarbejder til sikring toldprocedurer – er det noget for dig, så søg med det samme!

Sök jobbet
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil i første omgang blive ansat som vikar med store muligheder for fastansættelse!


Om Newrest
Newrest er en virksomhed, der har specialiseret sig inden for catering i fly- og lufthavnsbranchen. De er en af verdens førende aktører inden for cateringlogistik og har virksomhed i 58 lande i verden.
De 29.500 dedikerede og dygtige medarbejdere gør hver dag, hvad der kræves for at producere og levere velsmagende måltider til flybranchen, samtidig med at de sikrer, at de høje hygiejne- og fødevaresikkerhedsstandarder følges.
Newrest er 94,6% ejet af ledelsen, og dets 340 ledere ejer dens kapital. Newrest har forpligtet sig til løbende at forbedre og innovere de tjenester og ydelser de tilbyder kunder, såvel som sine medarbejderes trivsel og udvikling. Bæredygtig udvikling sociale værdier er kernen i virksomhedens DNA.

Om stillingen:
Du bliver ansvarlig for at sikre, at alle toldprocedurer bliver fulgt både i forhold til indgående og udgående told. Herudover får du ansvar for at understøtte grænsefladerne imellem varestyring og told og sikre at overholdelse af lovmæssige rammebetingelser. Du bliver desuden kontaktperson for myndigheder og eksterne parter involveret i told.
Du vil desuden arbejde med opdatering af interne manualer og procedureinstruktioner. Du vil også kunne komme til at arbejde med implementering af intern træning og uddannelse.
Du kan forvente at få en dygtigt sparringspartner og blive sat godt ind i procedurerne for godkendelse i skattesystemet.

Detta söker vi:

Om dig:
For at lykkes i rollen er det nødvendigt, at du:
• Har administrativ supporterfaring
• Kan betjene en computer. Du kommer til at arbejde med Microsoft Office-applikationer (Word, Excel, PowerPoint, Outlook)
• Beherske dansk og engelsk i skrift og tale
Det er en stor fordel, hvis du:
• Har viden om brug af fælles toldsystemer og toldafgifter
• Har erfaring med at arbejde i en lufthavn
Du skal desuden være god til at arbejde selvstændig. Du er detaljeorienteret, har ordenssans og arbejder struktureret. Du besidder evnen til at tilpasse dig og er fleksibel i forhold til opgaver, og har stærke kommunikationsevner – både internt og eksternt
Du kan forvente et spændende og udfordrende job med mulighed for selv at præge indhold og struktur, og hvor du kommer til at arbejde selvstændigt men samtidig i tæt samarbejde med fantastiske kollegaer.


Det praktiske
Du vil arbejde i Københavns Lufthavn hos Newrest.
Stillingen er 37 timer ugentligt inden for normale kontoråbningstider mandag til fredag.
Lønnen fastsættes efter kvalifikationer.

Det er en forudsætning for din ansættelse hos Newrest, at du lever op til forskellige myndigheds- og sikkerhedskrav om bl.a. fremvisning af straffeattest og godkendelse af CV i forbindelse med baggrundstjek.

Opstart forventes at være hurtigst muligt eller efter aftale. Skriv gerne i din ansøgning, hvornår du kan være til rådighed.

Vi holder løbende samtaler, så er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning og CV. For yderligere information kontakt rekrutteringskonsulent, Anne-Maja Kobbelgård, anne-maja.kobbelgard@studentconsulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID67556
Antal platser1 st
Publicerad14 nov 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider37 t - alm. kontortid
LönAfhænger af kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk