Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till DrammenDrammen

Er du nyutdannet i økonomi og vil kickstarte din karriere innen innkjøp?

På vegne av vår kunde i Drammensområde, ser vi etter en innkjøpsassistent til et 3 mnd engasjement. Som innkjøpsassistent vil du spille en viktig rolle og bidra til at bedriften når sine mål.

Sök jobbet
Vi ser etter deg som er effektiv og som liker å ta initiativ. Du er strukturert og liker å holde orden. Det er viktig at arbeidet bærer preg av kvalitet og høy servicegrad. Arbeidsoppgavene dine vil være å bista innkjøpsavdelingen med administrative og rutinepregede arbeidsoppgaver. Du vil rapportere til teamleder og samarbeide med resten av teamet på innkjøp. Ellers vil det være en god opplæring og veiledning underveis.

Detta söker vi:

Kvalifikasjoner:
- Høyere utdanning innen økonomi er et krav
- God tallforståelse og datakunnskaper
- Løsningsorientert, systematisk og effektiv
- Kommuniserer godt på norsk og engelsk skriftlig og muntlig
- Liker en hektisk hverdag, og å jobbe i team.

Dette er en stilling med ønskelig oppstart så raskt som mulig. Presiser gjerne i din søknad når du kan starte. Dette er i førsteomgang et engasjement på 3 mnd via oss i StudentConsulting. Arbeidstider er kontortider.

Vi i StudentConsulting tar førstegangsintervjuer til stillingen og presenterer aktuelle kandidater videre til vår kunde.


Fakta om jobbet
Jobb-ID57036
Antal platser1 st
Publicerad7 apr 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

StudentConsulting er et av Skandinavias største og ledende rekrutterings- og bemanningsselskap med fokus på kandidater i starten av sin karriere. Takket være et stort nettverk og lang erfaring har vi rekruttert over 11 000 personer det siste året. Vi tilbyr interessante og utfordrende stillinger innen områder som IT, finans, økonomi, administrasjon, kundeservice, HR, markedsføring, salg, industri, produksjon, logistikk og transport. Finn fremtiden din på www.studentconsulting.no