Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till FrederiksbergFrederiksberg

Hedvig søger en studentermedhjælper

Leder du efter et studiejob, hvor du har frihed og mulighed for at tage ansvar? Så er dette job hos Hedvig lige noget for dig!

Sök jobbet
Hedvig er et forsikringsselskab, som tilbyder forsikringer til den nye generation i både Danmark, Sverige og Norge. Hedvig er i dag det hurtigst voksende digitale forsikringsselskab i Norden. Hedvig arbejder på at skabe en forsikringsoplevelse, der bygger på tillid fremfor mistillid. Hedvig fornyer sig konstant for at sikre sig at servicen passer til medlemmernes liv og hverdag.

Om rollen:
I stillingen vil du blive en del af den danske afdeling hos Hedvig. Hedvig er en virksomhed i vækst, og er præget af en entreprenant kultur, hvor der er højt til loftet og en uformel stemning. Du vil i rollen få frihed til selv at planlægge din dag, og da rollen samtidig er ny, har du mulighed for selv at forme den og bidrage til hvordan man kan udvikle den.

Din overordnede arbejdsopgave vil være fokuseret imod at forbedre medlemmernes oplevelse af Hedvig. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære at:
- Ringe og chatte med nuværende og tidligere medlemmer.
- Informationsindsamle, registrere og analysere relevante informationer om medlemsrejsen.
- Samarbejde med diverse interessenter på tværs af organisationen, herunder med interessenter på Hedvigs HQ i Stockholm i forhold til at forbedre medlemsoplevelsen.

Detta söker vi:

- Du har gode kommunikative færdigheder på både dansk og engelsk.
- Du er selvstændig, proaktiv og initiativrig.
- Du er klar på at sætte dig ind i Hedvigs forsikringsløsninger.
- Det er en fordel hvis du har erfaring fra servicefaget.
- Du kan varetage en rolle, hvor du ikke er bange for at tage kontakt til potentielle medlemmer og samtidige være nysgerrig på nuværende og tidligere medlemmers handlingsmønstre
og behov.
- Da rollen er en studentermedhjælper, forventer vi, at du er under uddannelse.

Praktiske informationer:
Stillingen er et vikariat gennem StudentConsulting med opstart hurtigst muligt. Arbejdstiderne er på 10-20 timer pr. uge, og det forventes at man også kan arbejde eftermiddag og aften. Kontoret er beliggende på Frederiksberg i fede omgivelser, men der er også god mulighed for at udføre arbejdet hjemmefra.
StudentConsulting indkalder løbende til samtaler, så skynd dig at sende dit CV allerede i dag.

For yderlige information kontakt rekrutteringskonsulent hos StudentConsulting, Trine Johansen: trine.johansen@studentconsulting.com

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66307
Antal platser1 st
Publicerad13 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderGennemsnitligt 10-20 timer pr. uge.
LönFastsættes på baggrund af kvalifikationer.
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk