Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till GentofteGentofte

SALGSKONSULENT SØGES TIL EASYPARK I CHARLOTTENLUND

Brænder du for at sælge? Og er du klar til at udvikle dig i en salgskarriere? Så har vi stillingen for dig som salgskonsulent i Easypark.

Sök jobbet
Siden 2001 har Easyparks prisbelønnede parkeringstjeneste været med til at hjælpe bilister med at finde og betale for parkering. Målet er at skabe et scenario, hvor det bliver nemmere for bilister at finde ledige parkeringspladser, og derved undgår unødvendig kørsel i byerne. Kort sagt, så gør vi bylivet lettere.

Da vi har brug for at styrke vores B2B Salgsafdeling, søger vi dig, som vil sælge forretningsløsninger til allerede eksisterende private brugere af EasyPark App. I vores danske B2B-team vil du være en del af et vindende hold med en vindende ånd for at nå resultater.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER
Du kommer til at arbejde med salg og rådgivning til potentielle kunder over telefonen og mail. Dine primære
opgaver er her:
• Nysalg til potentielle kundeemner, som alle har kendskab til Easypark
• Opsalg til eksisterende kunder
• Tilbudsgivning
• Mailkorrespondance

HAR DU TALEGAVERNE OG AMBITIONERNE FOR AT BLIVE EN GOD SÆLGER?
Så er det måske dig vi leder efter. Vi søger dig der har flair for salg og service. Derudover er det vigtigt, at du er overbevisende, kan argumentere og har lyst til at udvikle dig indenfor salgsbranchen. Som person er du energisk, smilende, positiv, ansvarsbevidst, hjælpsom og en teamplayer. Derudover skal du:
• Tale og skrive flydende på dansk og engelsk
• Trives i et travlt og præstationsbaseret miljø
• Være klar på udfordringer og se dig i stillingen i mindst 1 år.

VI TILBYDER DIG
Du kan se frem til en travl og udfordrende hverdag i en spændende virksomhed, hvor forretningsudvikling og kunderne er i fokus. Du kan forvente et arbejdsmiljø med masser af humor og plads til alle. Derudover tilbydes du en god lønpakke med pension og værdibaseret bonus. Du vil blive coachet fra dag 1, da vi har stor fokus på din udvikling og karriere. I din karriereplan vil du få mulighed for at gå fra Account Manager – til Key Account Manager på under 2 år.

Arbejdstiden er fleksibel i tidsrummet mandag til fredag fra 07.00-17.00 - 37 timer i ugen. Din nye arbejdsplads finder du beliggende i naturskønne omgivelser ved Charlottenlund, hvor du bliver en del af et salgsteam der tæller 11 dygtige kolleger – alle med samme passion for salg.

Detta söker vi:

KOM BARE MED DINE AMBITIONER

Er du den rigtige kandidat, byder vi dig og dine ambitioner velkommen. Easypark samarbejder med StudentConsulting omkring rekruttering. Ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Line Ladegaard på 6013 1334.

Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og forventer at afholde samtaler løbende.
Vi vil i forbindelse med en samtale indhente referencer og straffeattest.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Fakta om jobbet
Jobb-ID49883
Antal platser1 st
Publicerad19 aug 2019
Sista ansökningsdag6 dagar kvar
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderFleksible arbejdstider i tidsrummet mandag-fredag 7.00-17.00.
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk