Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till GlostrupGlostrup

Kontorassistent søges til Interdan Bil A/S i Glostrup

Har du erfaring med indkøb, administrative opgaver og telefonsupport? Er du god til tal og kundeservice, og trives du bedst i et dynamisk arbejdsmiljø? Så er du måske Interdans nye kontoassistent!

Sök jobbet
For vores kunde, Interdan Bil A/S i Glostrup, søger vi nu en kontorassistent til opstart hurtigst muligt. Som ny kollega hos Interdan vil du arbejde for en af Skandinaviens markedsledende bilimportører, som i Danmark blandt andet står bag importen af Peugeot, Citroën, DS og Opel. Du vil arbejde i Logistikafdelingen for Eftermarked, og du vil blive tilknyttet teamet, som står for indkøb og support.

Som kontorassistent i Interdan vil du varetage en vigtig rolle, hvor du vil komme til at sidde med forskellige opgaver inden for indkøb og support. Din hverdag bliver præget af arbejde i diverse IT-systemer og Excel, og kan godt blive rutinepræget. En fast rutine i arbejdet bør du derfor se som noget positivt. Det er desuden vigtigt, at du trives med at arbejde struktureret og detaljeorienteret.

Eksempler på arbejdsopgaver:
- Håndtering af ordrer og varebestillinger
- Opdatering af varestamdata
- Support og kontakt til værksteder og forhandlere på telefon og mail

Interdan tilbyder dig en grundig sidemandsoplæring og en travl og dynamisk hverdag i et åbent kontormiljø. Virksomheden er blandt andet kendetegnet ved ambitioner, godt købmandsskab, tæt samarbejde og en stærk vinderkultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. På hovedkontoret i Glostrup er der i alt ca. 180 medarbejdere. Du kan læse mere om Interdan koncernen her: www.interdan.dk

Detta söker vi:

Vi søger dig, som har god talforståelse, brænder for at yde en god service og er hurtig til at tilegne dig ny viden. Vi forventer, at du har lyst til at bruge og videreudvikle dine kompetencer inden for indkøb, administration og support.

Herudover søger vi kandidater, der:
- Har god systemforståelse og gerne god forståelse for Excel
- Kan arbejde selvstændigt, struktureret og er detaljeorienteret
- Trives med kundekontakt og generelt er serviceminded og velformuleret i skrift og tale
- Har forståelse for længerevarende processer og nødvendigheden af løbende kvalitetstjek
- Formår at arbejde koncentreret med rutineprægede opgaver – uden at miste fokus

Det er vigtigt, at du taler og skriver flydende dansk. Interdan har mange svenske kunder, og det er derfor en fordel, hvis du har god forståelse for svensk.


Praktisk information:
Stillingen er et tre måneders vikariat gennem StudentConsulting med mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send derfor gerne dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Vi anvender personligheds-og færdighedstest i rekrutteringsprocessen. Yderligere indhenter vi eksamensbevis.


Fakta om jobbet
Jobb-ID47530
Antal platser1 st
Publicerad11 mar 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 25 mars
SommarjobbNej
ArbetstiderHverdage fra 8-16.
Lön135 kr./t.
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk