Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GlostrupGlostrup

Kunderådgiver søges til Fair Strøm i Glostrup

Vil du være med til at starte en kundeserviceafdeling op? Er du servicemindet og har du kendskab til elbranchen? Så er denne stilling måske noget for dig!

Sök jobbet
Vi søger lige nu en kunderådgiver til Fair Strøm, der vil blive en del af deres helt nye kundeserviceafdeling i Glostrup. Hos Fair Strøm arbejder de for at levere fair strøm til deres kunder, hvilket betyder at kunderne får strøm leveret uden meromkostninger og indviklede regninger. Derudover sikrer Fair Strøm en god kundeservice og fair behandling.

Om stillingen:
Din arbejdsopgave vil primært bestå af at sikre den gode og fair kundeoplevelse – hver gang. Du vil servicere både B2B og B2C-kunder, og vejlede dem i markedets forskrifter om el, og brugen deraf. Derfor er det vigtigt at du har en god forståelse for branchen.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver være:
- Besvarelse af kundehenvendelser via telefon og e-mail.
- Vejlede kunder i markedets forskrifter om el, og brugen deraf.
- Besvare spørgsmål vedrørende elregninger.
- Administrative opgaver.

Du vil være den eneste i deres kundeserviceafdeling og være med til at opbygge den fra bunden. Det gør dig til en nøgleperson i virksomheden, hvor du vil samarbejde tæt med bl.a. driftsdirektøren.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, der har erfaring med og indgående kendskab til elbranchen. For at få succes i rollen er det vigtigt, at du er servicemindet, kan tage ansvar og arbejde selvstændigt. Derudover skal du kunne se dig selv i følgende:
- Du har mindst to års erfaring fra elbranchen.
- Du har indgående kendskab til og viden fra branchen.
- Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en kundeservicestilling eller lignende.
- Du kan flydende dansk både skriftligt og mundtligt.

Praktiske oplysninger og rekrutteringsprocessen:
Opstart: Hurtigst muligt.
Lokation: Glostrup.
Løn: Efter kvalifikationer.
Stilling: Fuldtid.

Rekrutteringsprocessen håndteres af StudentConsulting, og vi opfordrer dig til at indsende en motiveret ansøgning sammen med dit CV gennem jobopslaget på vores hjemmeside. Startdatoen er hurtigst muligt, og vi inviterer derfor løbende kvalificerede kandidater til interviews.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Emma Jepsen på emma.jepsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76640
Antal platser1 st
Publicerad6 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlm. kontortid
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com