Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GlostrupGlostrup

Kundeservicemedarbejdere til UPS

Har du naturligt flair for kundeservice og har du lyst til at være i en stilling med gode udviklingsmuligheder? Så læs med her!

Sök jobbet
Vil du være en del af en af de største og mest betroede globale forsendelses- og logistikvirksomheder i verden?

På vegne af vores kunde UPS leder vi efter servicemindede medarbejdere til deres kundeservice. Du bliver en del af et dynamisk og arbejdsomt miljø, hvor alle er villige til at gøre en ekstra indsats for at nå i mål.

Din primære opgave vil være at vejlede og rådgive UPS kunder over telefon og e-mail. Du vil både få henvendelser fra b2b og b2c kunder. Nogle af henvendelserne kan være reklamationer, som du også vil blive ansvarlig for at håndtere.

Der er ikke krav om tidligere erfaring indenfor kundeservice, men for at få succes i jobbet, er det vigtigt, at du forstår værdien i god kundeservice, og at du arbejder løsningsorienteret og effektivt med en positiv indstilling til dine opgaver. Det er desuden essentielt, at du kan kommunikere klart og tydeligt, og nyder at servicere forskellige mennesker med forskellige behov hver dag. I opstarten får du en grundig oplæring til arbejdet, således du føler dig godt klædt på, når du selv skal begynde at varetage opgaverne.

Detta söker vi:

Er serviceminded og har mod på at lære mere
- Brænder for at vejlede og hjælpe kunder både over telefon og på skrift
- Forstår engelsk på et højt niveau
- Har flair for IT og IT-systemer

Du bliver ansat direkte hos UPS i en fast stilling. UPS søger loyale medarbejdere, som kan understøtte ro og stabilitet, og du skal derfor kunne se dig selv i rollen i en længere periode, og ikke have planer om studier eller lignende. Arbejdstiden er mandag til fredag i tidsrummet 8-19. Der kan forekomme arbejde enkelte lørdage, men i så fald, vil du have fri en anden dag i ugen.

Hos UPS vil du blive en del af en social arbejdsplads, der vægter samarbejde og trivsel højt. For virksomheden er det vigtigt, at du, som medarbejder, trives og glæder dig til at komme på arbejde. Du vil få en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge gennem hele dit liv og din karriere. Der vil også være mulighed for at videreudvikle sig i virksomheden, da UPS ofte rekrutterer til andre stillinger fra egne rækker.

Hvis du kan sige ja til ovenstående, så er det måske dig vi leder efter? Søg allerede i dag via linket.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69624
Antal platser1 st
Publicerad17 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk