Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GlostrupGlostrup

Norsktalende kundeservicemedarbeidere til internasjonal logistikkvirksomhet

Ønsker du å kickstarte din karriere innenfor kundeservice og kommunikasjon i den pulserende storby København? Vi søker servicemindede medarbeidere til UPS – en stilling, hvor du kan forvente en dynamisk hverdag med spennende utviklingsmuligheter!

Sök jobbet
På vegne av vår kunde UPS ser vi etter norsktalende medarbeidere til deres norske kundeserviceteam i Glostrup. Dine hovedoppgaver vil være å gi råd og veiledning til norske UPS kunder over telefon og e-post. Du vil motta henvendelser fra både b2b og b2c kunder, og du skal håndtere forskjellige henvendelser av både lettere og mer kompliserte saker. Derfor får du et bredt kjennskap til kundeservice, saksbehandling og kommunikative oppgaver.

Hos UPS blir du en del av en dedikert arbeidsplass, som går opp i medarbeidernes ve og vel – derfor er UPS det opplagte valg, hvis du drømmer om å flytte til Danmark og hurtig få en trygg og sosial hverdag. Om det er behov, så vil vi gjerne hjelpe med tips og triks angående det praktiske omkring å flytte fra Norge til Danmark.

UPS tilbyr:
- En attraktiv lønnspakke, så du kan få frihet i din økonomi og gå på oppdagelse og nyte fordelene ved å bo i København aka ”the most livable city”
- Spennende utviklingsmuligheter, da UPS ofte rekrutterer internt til andre stillinger i virksomheten
- En rekke verktøy og kompetanse som du kan bruke både på et personlig og arbeidsmessig plan gjennom hele livet.
- Et fortreffelig arbeidsmiljø med mange morsomme og sosiale arrangementer planlagt av ”personalklubben”.

Detta söker vi:

Vi søker deg som snakker og forstår norsk på et høyt nivå. Det er ikke et krav at du tidligere har arbeidet i en lignende stilling - dog et stort plus.

Vi leter etter medarbeidere, som kan si ja til nedenstående:
- Er serviceinnstilt og har et ønske om å lære
- Positiv lagspiller som motiveres av å hjelpe kunder over telefon og e-post
- Forstår engelsk på et høyt nivå
- Har interesse for IT, kommunikasjon og kundeservice

Du vil bli ansatt direkte hos UPS i fast fulltidsstilling, hvor arbeidstiden ligger i tidsrommet fra mandag til fredag 08:00-19:00. Det kan forekomme at du må jobbe enkelte lørdager, men du vil da få fri en annen dag i uken. UPS søker lojale medarbeidere som kan bidra til ro og stabilitet. Du må derfor kunne se for deg å bli i stillingen over en lengre periode, og ikke ha planer om studie eller lignende i nær fremtid. Vi søker medarbeidere som kan tre til hurtigst mulig.

Høres dette spennende ut? Søk allerede i dag via lenken. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66160
Antal platser2 st
Publicerad5 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk