Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GlostrupGlostrup

Norsktalende kundeservicemedarbejder søges til internationalt fragtfirma

Som kundeservicemedarbejder bliver du en del af firmaets Skandinaviske familie i deres kundeserviceafdeling i Glostrup.

Sök jobbet
Kundeserviceafdelingen
Som kundeservicekonsulent er du ofte den første, der møder kunden i telefonen, når de skal handle eller har fået leveret deres produkt. Du skal derfor være den imødekommende stemme, der kommunikerer venligt, hurtigt og effektivt, så kunden får en god oplevelse. Din vigtigste opgave er, at give kunden den mest optimale løsning, samt at vende et problem til en løsning. Vi søger derfor dig, der kan skabe gode relationer og give kunderne en professionel serviceoplevelse.

Din hverdag bliver hektisk, og du vil opleve at blive tildelt et stort ansvar. Vi forventer, at du selvstændigt kan træffe beslutninger og prioritere din tid. Til gengæld tilbydes du at blive en del af en unik arbejdskultur med et godt familiært fællesskab, hvor den fælles passion for brandet danner rammerne for arbejdsdagen.

Praktisk information
Vi søger to norsktalende medarbejdere som kan starte hurtigst muligt og arbejde frem til d. 31. december 2019. Du vil blive ansat som vikar igennem StudentConsulting, med mulighed for fastansættelse eller forlængelse efter endt vikariat. Som fuldtidsmedarbejder arbejder du typisk i hverdagene mandag til fredag i tidsrummet 08:00-19:00 og gennemsnitligt 37 timer i ugen.

Detta söker vi:

Hvad forventes der af dig?
Vi søger kundeservicemedarbejdere, som kan sørge for, at alle kunderne bliver mødt med et højt serviceniveau, og samtidig holde fokus på effektivitet fra start til slut. Du kommer til at være en del af et inspirerende team med en fælles ansvarsfølelse for at levere service i top-kvalitet.
Det er vigtigt, at dine kommunikative evner er knivskarpe på norsk og engelsk.

Rekrutteringsproces
Vi kalder løbende til 1. samtale hos StudentConsulting. I processen indhenter vi referencer samt straffeattest.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Fakta om jobbet
Jobb-ID50137
Antal platser2 st
Publicerad6 sep 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderArbejdstiden vil være mandag-fredag i tidsrummet 08:00-19:00 og gennemsnitligt 37 timer i ugen.
Lön146,57 kr./t.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk.