Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GöteborgGöteborg

Dansktalende kundeservicemedarbejdere til global virksomhed i Göteborg!

Har du interesse for kundeservice, og trives du med at arbejde med deadlines? Vil du arbejde i en global og anderkendt virksomhed? Så har vi jobbet til dig!

Sök jobbet
StudentConsulting søger lige nu dansktalende kundeservicemedarbejder på vegne af vores kunde i bilbranchen. Virksomhedens fokus er at bidrage innovativt til en mere bæredygtig bilindustri via en nysgerrig og innovativ tilgang.

Som kundeservicemedarbejder vil du arbejde for vores kunde, som er en global og innovativ virksomhed. Du vil arbejde mod det nordiske marked, så det er derfor vigtigt, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Din kernearbejdsopgave bliver at besvare kundehenvendelser via telefon, e-mail og chat samt håndtere diverse administrative opgaver.

Jobbet er en enestående mulighed for at blive en del af en nyetableret global teknologivirksomhed, hvor du vil være med på første del af virksomhedens rejse. Du vil få til opgave at skabe unik kundeservice i verdensklasse.

Opgaverne inkluderer også kunderådgivning og løbende relationspleje. Du vil også arbejde proaktivt med salg ved at finde leads, der kan skabe mersalg hos kunderne.

Detta söker vi:

Vi leder primært efter dig, der er en engageret og positiv person. Du har lyst til at være en del af en innovativ virksomhed, og indgå som en vigtig del af teamet. Derfor er det vigtigt, at du er en holdspiller, og trives med at arbejde i teams.

For at komme hurtigt ind i arbejdsopgaverne, er det et krav, at du har erfaring med kundeservice, og har gode sproglige kompetencer på dansk og engelsk i både i skrift og tale.

Vi ser gerne, at du er fleksibel, løsningsorienteret og motiveret for at opnå gode resultater. Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg og har boet i Danmark og / eller et engelsktalende land.

Praktisk information:
Kontoret er beliggende i Torslanda. Du bliver ansat som konsult via StudentConsulting.

Vi ser gerne, at du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da arbejdstiden kan ligge både i dag - og aftentimerne samt i weekender.

Opstart vil være 1. marts.

Send gerne dit CV allerede i dag, da vi indkalder løbende til samtaler.

Vi glæder os til at høre fra jer.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56003
Antal platser7 st
Publicerad13 jan 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
VaraktighetTillsvidare
Startdatummåndag 01 mars
SommarjobbNej
ArbetstiderDag - og aftentimerne samt i weekender.
LönIndividuel lønindstilling
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk