Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till GreveGreve

Erfaren lagermedarbejder med truck søges til lagerterminal i Sydjylland

Har du et talent for at være struktureret og detaljeorienteret i dit job? Vi søger dygtige truckførere til en virksomhed i Taulov til en alsidig stilling, hvor trivsel og udvikling er i højsædet. Læs mere om stillingen her!

Sök jobbet
Virksomheden hjælper kunder over hele verden med transport-og logistikopgaver. Her er ingen dage ens, og du vil komme til at få mange spændende ansvarsområder, der medvirker til udvikling og motivation. Vi søger 2 dedikerede lagermedarbejdere til afdelingens aftenhold.

Arbejdsopgaverne inkluderer:
- Tømning og læsning af trailer
- Truckkørsel
- Kontakt og samarbejde med Disponenterne.

Det er vigtigt, at du kan sortere og stable varerne korrekt og effektivt, så der bliver plads til flest mulige paller. Det kræver kompetencer i strategiplanlægning og at du arbejder struktureret. Desuden er der tale om en moderne virksomhed, hvor du vil arbejde i diverse IT-systemer på daglig basis.

Hos virksomheden bliver medarbejderne anset som en vigtig ressource og det kan mærkes i kulturen såvel som i firmaets personalegoder. Virksomheden har helt generelt høj medarbejdertilfredshed og du kan forvente at få tildelt meget frihed under ansvar. Du bliver en del af et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor din indsats er værdsat!

Du bliver ansat i en ”try and hire”-stilling med stor mulighed for fastansættelse efterfølgende. Arbejdstiden er mandag til fredag med arbejdstiderne enten 14-22 eller 15-23. Lønnen ligger på 152 kr./timen med attraktive aftentillæg, pensionsordning og helbredssikring.

Detta söker vi:

Vi søger dig, der har en del erfaring med truckkørsel, losning/læsning af trailer og flair for IT. Du vil betegne dig selv som proaktiv og er aldrig bange for at spørge om hjælp, da de mindste fejl kan få store konsekvenser.

Desuden forventer vi at du:
- Har mindst 2 års erfaring med Losning/læsning af stykgodstrailer
- Erfaring med læsning af containere
- Er usædvanlig detaljeorienteret og perfektionistisk
- Taler og forstår dansk på et rimeligt niveau

Hvis du finder stillingen attraktiv, vil vi opfordre dig til at ansøge med det samme, da vi løbende afholder samtaler.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69558
Antal platser2 st
Publicerad14 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk