Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till GreveGreve

Fleksibelt lagerarbejde hos Neye A/S

Er du interesseret i et job, hvor du selv får indflydelse på din vagtplanlægning og kan tjene ekstra penge til julegaverne? Har du en positiv indstilling og er lærenem? Så skal du være lagervikar hos os!

Sök jobbet
Neye A/S er en stor dansk Detailkæde, der blandt andet forhandler tasker, rygsække, kufferter og andre former for accessoires. Virksomheden går en ekstra travl periode i møde, og har derfor brug for en masse energiske og arbejdsomme medarbejdere til deres lager i Greve! Så tag gerne din bedste ven eller veninde i hånden, ansøg sammen og bliv en del af en travl og spændende periode hos Neye.

Stillingen indebærer:
Du vil udfylde en vigtig rolle i håndteringen af Neyes varer. Din primære opgave bliver at pakke Neyes bestillinger og varer ud fra en ordreseddel. Du vil derfor stå op det meste af dagen på den samme arbejdsstation, men der er naturligvis gode arbejdsforhold med flere kortere pauser i løbet af arbejdsdagen. Der er ingen tunge løft, men du skal trives med en ensformig og rutinepræget arbejdsdag.

Arbejdstiderne ligger i tidsrummet 7-15 eller 12-20, ændringer kan forekomme.
Opstarten vil være omkring midt november og, det vil løbe frem til og med slut December, med mulighed for forlængelse. Det er vigtigt, at du på forhånd er indstillet på at møde op til dine planlagte vagter med en god og proaktiv attitude!

Vi tilbyder en fast løn på 125,93 kr. i timen, med en fritvalgskonto hvor der indbetales 7% af din løn oven i så den samlede timeløn ligger på 134,51 kr. i timen.
Vi søger dig, der har øje for detaljen og kan holde dig motiveret og positiv en hel arbejdsdag. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet på et lager, men dette er ikke et krav.

Detta söker vi:

Dog forventer vi at du:
- Forstår og taler dansk
- Trives i et arbejde der er rutinepræget og ensformigt i arbejdsopgaverne
- Har det godt med at stå op i størstedelen af arbejdsdagen
- Møder ind med et smil og en hjælpsom attitude

Hvis dette lyder som noget for dig, så søg allerede i dag! vi afholder løbende samtaler og beholder os derfor retten til at tage annoncen ned såfremt de rette kandidater findes før tid.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID72379
Antal platser30 st
Publicerad4 sep 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatummåndag 13 november
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com