Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till GreveGreve

Kundeservicemedarbejdere på deltid til Bring Express

Er du løsningsorienteret og trives du med at hjælpe mennesker? Og søger du et deltidsjob med gode arbejdstider? Så er jobbet som kundeservicemedarbejder hos Bring Express måske noget for dig!

Sök jobbet
For vores kunde, Bring Express, søger vi lige nu deltidsmedarbejdere til kundesupport-teamet i Parcels-afdelingen.

Hos Bring løser de hverdagslogistikken for små og store virksomheder i hele Norden. De hjælper deres kunder med alt lige fra e-handel til lægemiddeltransporter og håndterer både pakker, bud, post og gods. I parcelsafdelingen bliver der håndteret henvendelser fra kunderne om alt, der drejer sig om forsendelser. Der er travlt på telefonerne, højt tempo og god stemning iblandt kollegaerne.

Dine opgaver
Som kundeservicemedarbejder hos Bring, vil din primære arbejdsopgave være at skabe gode kundeoplevelser via telefon og på mail. Du vil hjælpe både B2C og B2B kunder med at besvare deres spørgsmål omkring deres forsendelser. Henvendelserne kan være alt lige fra et simpelt leveringsspørgsmål til en større problematik, der kræver kontakt med forskellige parter, hvorfor henvendelsen ikke altid kan løses i telefonen. Du kan defor komme vidt omkring i værdikæden, når du kontakter terminaler, underleverandører, chauffører og pakkeshops.

”Det er en god oplevelse første gang du afslutter en kompliceret sag. Måske har du gjort en ekstra indsats, men i sidste ende løste du opgaven. Og du fik ros af kunden, som anerkendte dit gode arbejde,” siger Niklas, faglig koordinator og din kommende mentor.

Detta söker vi:

Din profil:
Vi forestiller os, at du kommer fra en tidligere stilling med kundeservice – fx fra et callcenter. Derigennem har du opnået erfaringer, der har rustet dig til at håndtere forskellige kundesegmenter. Yderligere er du en skarp kommunikatør, som kan formulere dig kort, klart og præcist - både på mail og telefon. Som person har du et positivt sind og kan både grine med dine kolleger og arbejde koncentreret og selvstændigt.

Bring Express ligger på nuværende tidspunkt i Kastrup, men flytter til Greve imellem 2. og 3. kvartal i 2020. Derfor er et krav, at du kan se dig selv arbejde fra begge lokationer.

Ansættelsen
Bring Express søger dig, der kan starte hurtigst muligt i et 3 måneders vikariat. Du vil blive ansat som vikar igennem StudentConsulting med mulighed for fastansættelse direkte hos Bring Express ved endt vikariat.

Som deltidsmedarbejder arbejder du minimum 2 vagter af 8 timer om ugen indenfor tidsrummet:
Mandag til fredag 15:00 til 21:00
Lørdag og søndag mellem 08:00 til 21:00

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag!


Fakta om jobbet
Jobb-ID49975
Antal platser4 st
Publicerad26 aug 2019
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMinimum 2 vagter af 8 timer om ugen indenfor tidsrummet: Mandag til fredag 15:00 til 21:00 Weekender mellem 08:00 til 21:00
Lön140 kr./t.
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk