Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till GreveGreve

Økonomiansvarlig søges til deltidsstilling

Har du erfaring med ledelse af et mindre team og stærke bogførings- og regnskabskompetencer? Er du på udkig efter et uformelt og spændende arbejdsmiljø? Vi søger en Økonomiansvarlig til en virksomhed i Greve.

Sök jobbet
Til virksomheden i Greve leder vi efter en Økonomiansvarlig, som har erfaring med regnskabsprogrammet Uniconta og som ønsker at arbejde fast to dage om ugen. Du vil få ansvaret for to regnskabsassistenter. Vi ønsker at finde dig, som kan starte hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rette.

Om jobbet
Du bliver en del af en spændende virksomhed i Greve, hvor du hjælper med at styrke virksomhedens økonomi ved at støtte regnskabsassistenter samt kvalitetssikre bogføringsopgaver samt kreditor-/debitoropgaver. Du vil indgå i den daglige drift samt være en del af udviklingen af økonomistyringen i en virksomhed i fortsat vækst. Du vil få ansvaret for et lille team på 2, og opgaverne vil du løse i fællesskab med de to bogholderiassistenter i regnskabsafdelingen. Derudover vil du være i tæt dialog og samarbejde med direktøren.

Opgaverne omfatter bl.a.:
• Pengestrømsstyring
• Månedlig og årsafslutningsrapportering til direktøren
• Deltagelse i årlige revisions- og budgetprocesser
• Levere nødvendige rapporter til administrerende direktør og foreslå forbedringer
• Vedligeholdelse af relationer til hovedkvarteret, ledere, medarbejdere, leverandører, kunder og bank

Dit arbejde vil også bestå af daglige bogføringsopgaver og diverse administrative opgaver såsom fakturering for leverede ydelser. Derudover skal du være med til at skabe gode rammer for dit team og være proaktiv på måden, der bliver arbejdet på.

Detta söker vi:

Som person er du yderst hjælpsom og serviceorienteret. Derudover ser vi meget gerne, at du har gode samarbejdsevner, er dygtig til at motivere og tager initiativ. Desuden er du struktureret, organiseret og en dygtig problemknuser.

Den ideelle kandidat:
• Du har erfaring med regnskabsprogrammet Uniconta og Excel
• Du har erfaring med ledelse af et mindre team
• Du har mindst 5 års relevant erhvervserfaring
• Du har en uddannelse inden for regnskab eller økonomi
• Du skal kunne dansk og engelsk på højt niveau både mundtligt og skriftligt

For at lykkes godt skal du have gejst til at gribe opgaverne og ansvaret for virksomhedens økonomi. Det er en stor fordel, hvis du sætter pris på en uformel tone og finder det let og naturligt at tale med alle typer mennesker.

Praktisk information:
Der søges én deltidsmedarbejder til 15-20 timer om ugen. Lønnen sættes efter kvalifikationer. Jobbet udføres dagligt fra kontoret i Greve.
Opstart afhænger af den rigtige kandidat, gerne hurtigst muligt, så send dit motiverede CV snarest. Vi kalder løbende til samtaler.
For yderligere information vedrørende stillingen, kontakt rekrutteringskonsulent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70015
Antal platser1 st
Publicerad5 apr 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderTo gange om ugen indenfor almindelig kontortid
LönFast løn efter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com