Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till HerlevHerlev

Bliv juniorkonsulent hos Qbit

Er du studerende og har interesse for business og økonomi? Er du interesseret i en unik mulighed for at bidrage til udvikling og implementering af moderne løsninger inden for forecast, budgettering og rapportering?

Sök jobbet
Vi leder lige nu efter studentermedhjælpere til Qbit i Herlev, hvor ansættelsen er med henblik på varig ansættelsen efter endt uddannelse. Hos Qbit kan du kombinere din teoretiske viden fra skolen med praktisk erfaring i udviklingsfasen.

Om virksomheden
Qbit er et konsulenthus med speciale i levering af løsninger inden for økonomistyring med fokus på forecast, budgettering og rapportering. De tilbyder løsninger baseret på det tyske succesprodukt Jedox til BI/CPM, som er en konkurrencedygtig og moderne teknologi med 100% integration til Excel, og som binder styringsprocesser og data sammen. Qbit er en af få Jedox Diamond partnere på verdensplan, som kun opnås ved at udvise ekstraordinære gode resultater igennem mange år. Du vil blive oplært i Jedox, og på lige fod med de øvrige konsulenter vil du få et selvstændigt kundeansvar, når det passer ind i din udvikling.

Om stillingen
Qbit servicerer både offentlige og private virksomheder i ind- og udland. Som juniorkonsulent vil du blive en del af forskellige kundeprojekter i samarbejde med konsulentteamet. Projekterne varer typisk mellem 2-4 måneder, og du vil blive en del af hele kunde- og implementeringsprocessen – fra start til slut. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:
- Bygge modeller og udarbejde rapporter i Jedox - et Excel-lignende miljø
- Formidle og præsentere budget- og forecastingprocesser i Jedox
- Andre opgaver i forbindelse med skræddersyede løsninger til kunderne

Der vil være en introperiode, hvor du får de nødvendige kurser og oplæring. Du vil også få tilknyttet en mentor.

Detta söker vi:

Vi ser gerne, at du er i gang med en længere videregående uddannelse inden for økonomi fx i økonomistyring eller anden relevant uddannelse fra CBS. Vi forestiller os, at du er i slutningen af din bachelor eller i starten af din kandidat. Vi forestiller os derudover, at du:
- Har god forståelse for regnskab, tal, data og systemer
- Har godt kendskab til Excel
- Evner at kommunikere med kunder på engelsk - både skriftligt og mundtligt

Praktisk information og rekrutteringsprocessen
- Opstart: Efter sommerferien – gerne midt august.
- Arbejdstid: 15-20 timer om ugen i tidsrummet 8-17. Arbejdstiden er fleksibel i forhold til eksamensperioderne, da det er vigtigt for Qbit, at du kommer godt gennem studiet.
- Startløn: Mellem 150-175 kr./t afhængigt af uddannelsesniveau og erfaring. Du kan forvente en naturlig lønudvikling efter dit første år.
- Lokation: Herlev.

StudentConsulting håndterer den indledningsvise dialog i rekrutteringsprocessen. Hvis du er interesseret i at blive en del af en virksomhed med fantastiske muligheder for en spændende karriere, så søg allerede stillingen i dag.

For yderligere information kontakt rekrutteringskonsulent, Emma Jepsen, på emma.jepsen@studentconsulting.com eller Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76960
Antal platser2 st
Publicerad28 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider15-20 timer om ugen
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com