Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till HerlevHerlev

Vi søger løbende lagermedarbejdere til lager i Vallensbæk

Leder du efter et deltidsarbejde i en spændende virksomhed? Trives du med rutineprægede arbejdsopgaver og kender til arbejdsgangen på et lager? Så har vi måske jobbet til dig.

Sök jobbet
På vegne af vores kunde, søger vi løbende medarbejdere til Imercos lager beliggende i Vallensbæk.

Arbejdsopgaverne i jobbet handler om at plukke og pakke kundernes ordrer fra webshoppen samt andre ad hoc-opgaver, der opstår på et lager. På lageret er der et socialt fællesskab med plads til forskellighed og en uformel omgangstone. Du vil derfor blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor der er god stemning i hverdagen.

Vi søger dig, der foretrækker et aktivt og rutinepræget arbejde. Jobbet indebærer en del løft i løbet af dagen og af den grund er det en fordel, at du trives med at bruge kroppen fysisk i dit arbejde. Det er et stort plus, hvis du har erfaring fra et andet lager-job og kender til proceduren ved pluk og pak.

Detta söker vi:

Om dig:
- Ønsker at arbejde med pluk og pak
- Er stabil og mødepligtig
- Kan tale og læse engelsk eller dansk
- Både kan lide at arbejde selvstændigt og i teams

Vagterne kan være fordelt på alle ugens dage og kan både forekomme i dags- og aftentimerne. Vi tilbyder en samlet timeløn på 139,54 DKK og attraktive weekendtillæg efter vores overenskomst.

Lageret ligger i Vallensbæk og der er enkelte busforbindelser, der kører dertil. Derudover ligger Albertslund Station 2,5 kilometer væk samt Glostrup Station 3,5 kilometer væk.

Hvis dette lyder som noget for dig, så smid en ansøgning!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70680
Antal platser10 st
Publicerad9 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com