Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till HerlevHerlev

Vikarer til Imercos lager i Vallensbæk

Er du lærenem, arbejdsom og leder efter et arbejde, der kan booste din økonomi i en dyr tid? Vi søger lagermedarbejdere til den største merchandisevirksomhed i Skandinavien til deres peak-periode i forbindelse med Black Friday og jul.

Sök jobbet
Din opgave bliver at pakke online ordrer til private kunder. Du vil stå ved en pakkestation, hvor du modtager og pakker forskelligartede varer. Varerne skal pakkes forsvarligt ned i papkasser og gøres egnet og klar til transport. På en typisk arbejdsdag vil du pakke mellem 100-150 kasser alt afhængigt af størrelsen på ordren.

Du skal være fingernem, da nogle pakker er skrøbelige. Du vil stå stille og pakke uden at have mulighed for at bevæge dig synderligt rundt. Så hvis du trives med rutineprægede arbejdsopgaver og altid har en positiv og motiveret energi, så er det dig, vi leder efter!

Vi tilbyder:
Et attraktivt job i en anerkendt virksomhed. Du bliver en del af at mangfoldigt team med en god holdånd, og en kultur hvor kollegaer hjælper hinanden med at komme i mål.

Vagterne fordeler sig fra uge 46-52, og du vil få mulighed for at få tildelt mange timer i perioden. Du må gerne skrive i din ansøgning, om du foretrækker at arbejde både på dagshold og/eller nathold.

- Daghold fra kl. 05-15 eller 07-15
- Nathold fra kl. 15-01

Det er vigtigt, at du på forhånd er indstillet på at arbejde flere vagter og at du også kan træde til i weekenderne. Hvis samarbejdet kører på skinner, er der efter periodens udløb, stor mulighed for forlængelse.

Vi tilbyder en samlet timeløn på 131,36 DKK og attraktive weekendtillæg efter vores overenskomst.

Detta söker vi:

Det er ikke vigtigt, at du har tidligere erfaring med denne type job eller lagerarbejde i generelt. Det vigtigste er, at du trives med ensformigt og individuelt arbejde.

Derudover forventer vi at du:

- Er en stabil medarbejder, der forpligter dig til dine planlagte vagter og møder til tiden
- Altid stræber efter at gøre et godt stykke arbejde og levere en præstation af høj kvalitet, når du kommer på arbejde
- Er opmærksom på detaljer, da det er vigtigt, at hver pakke er pakket korrekt
- Har fysikken til at være på fødderne hele dagen

Lageret er placeret i Vallensbæk / Glostrup, som er let tilgængeligt via offentlig transport. Der er også gratis parkering på stedet.

StudentConsulting samarbejder med Imerco, og du bliver derfor ansat i en vikarstilling gennem StudentConsulting.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID66276
Antal platser20 st
Publicerad12 sep 2022
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk