Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till Høje-TaastrupHøje-Taastrup

Vikarer til kassebetjening søges til stort anerkendt varehus i Tåstrup

Står du og kan træde til i en fuldtidsstilling over de næste 5 uger? Til opstart d. 26 maj søger vi vikarer til kassebetjening. Der er mulighed for at arbejde mellem 3-6 dage i ugen i tidsrummet 10.00-21.30.

Sök jobbet
Grundet travlhed i forbindelse med corona, har varehuset behov for ekstra bemanding til deres checkout-kasser. Du vil blive ansat som vikar hos StudentConsulting, men have din hverdag i varehuset i Tåstrup. Du vil have adgang til en fleksibel kalender, hvori du registrerer din tilgængelighed og vi vil forsøge at matche med vagter i varehuset.

Praktisk information:
Løn: 118 kr/t + tillæg i hverdage efter kl. 18, lørdage efter kl. 14 og hele søndage.
Arbejdstid: mandag - søndag 10-17 eller mandag-søndag 16-21:30
Ansættelsesperiode: 22. maj – 30. juni 2020
Arbejdssted: Mårkærvej 15, 2630 Tåstrup, Denmark
Ansættelsesform: Tidsbegrænset vikariat via StudentConsulting

Du vil blive oplært i arbejdsopgaverne, og tildelt den nødvendige viden for at varetage jobbet.

Detta söker vi:

Vi søger dig der kan tiltræde hurtigst muligt og arbejde fuldtid over de kommende 5 uger. Derudover skal du have en ren straffeattest. Hvis du tidligere har haft erfaring med kassebetjening er det et plus - men ikke et krav. Derudover søger vi dig, der kan bidrage med god stemning og kundeservice i et travlt varehus med mange besøgende.

Såfremt dette lyder som den rigtige mulighed for dig, er du velkommen til at ringe til os direkte eller søge jobbet hurtigst muligt. Du vil blive bedt om at fremvise en straffeattest, der maks er en måned gammel, så hav gerne den klar også.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Fakta om jobbet
Jobb-ID53796
Antal platser10 st
Publicerad20 maj 2020
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag - søndag i tidsrummet 10.00-21.30
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk