Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till FörsäljningFörsäljning Navigera till HvidovreHvidovre

Account Manager søges til eget distrikt

Leder du efter det næste step i din karriere, hvor du er på farten og skal ud og møde kunderne? Har du erfaring med B2B og er du drevet af at skabe resultater? Så se med her!

Sök jobbet
Vi søger en Account Manager til Fountain, som på sigt kan se sig selv i en ledende rolle. De blev grundlagt for 50 år siden og er i dag repræsenteret i Danmark, Frankrig og Belgien. Virksomheden fokuserer på kaffe- og varmdrikkemaskiner og tilbehør.

Vi søger dig, som har erfaring med B2B og er en newbizz-orienteret salgsprofil. Du skal være med til at lancere en ny serie af kaffemaskiner og kvalitetskaffebønner. Fountain tilbyder et udfordrende job og gode karrieremuligheder med stor frihed i jobbet og en god work/life-balance. Så er du klar til næste step i din karriere? Slut dig til Fountain og bliv en del af deres internationale vækstrejse!

Dine ansvarsområder:
Du vil blive ansvarlig for at sælge hele sortimentet af produktlinjen i Københavnsområdet. Derfor vil meget af din arbejdsdag være udenfor kontoret, hvor du er ude og holde møder med potentielle og eksisterende kunder. Du vil også få ansvar for eksisterende kunder og kundepleje.

Rollen har stor fokus på at få skabe en stor kundeportefølje i Storkøbenhavn. Du skal derfor trives i at størstedelen af din opgave, er at skaffe nye kunder.

Derudover står du for:
- At drive newbizz på markedet ved at kontakte relevante SMB-kunder
- At etablere, udvikle og vedligeholde langsigtede forretningsforbindelser med eksisterende kunder
- At identificere, udvikle og administrere markedsmulighederne og kunderne i denne sektor og opnå planlagte volumener
- Håndtering af forhandlinger, tilbud og kontrakter

Hvad Fountain tilbyder:
- En konkurrencedygtig lønpakke med et solidt grundlag og en motiverende bonusmodel
- Firmabil
- Træning og onboarding ved Fountain i Belgien
- Masser af ansvar og gode karrieremuligheder
- Åbent, uformelt og multinationalt arbejdsmiljø
- Personlig frihed – du bestemmer, hvordan du vil planlægge din dag og hvorfra du arbejder

Detta söker vi:

Vi forventer, at du er en erfaren salgsprofil og med erfaring fra B2B-segmentet. Viden og passion omkring kaffe er et plus, men ikke afgørende. Det er vigtigere, at du er fremragende til at håndtere nye kunder og elsker at være på farten.

Derudover søger vi en profil, der kan se sig selv i følgende:
- Du har erfaring med salg til B2B, evt. som Account Manager
- Du er selvkørende og motiveret
- Du er resultatorienteret og drevet af salg
- Du har et kørekort

Rekrutteringsprocessen:
Lyder stillingen som noget for dig, og er du klar til en spændende stilling med ansvar fra din første arbejdsdag? Så send dit CV hurtigst muligt.
Der tilbydes en god fast grundløn og en bonusmodel, som du ikke kan sige nej til. Du vil få en direkte kontrakt med Fountain. Derudover vil du få en firmabil. Vi holder løbende samtaler og stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Vi venter selvfølgelig på rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen? Så kontakt rekrutteringsansvarlige Monika Thomsen på: monika.thomsen@studentconsulting.com

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID70829
Antal platser1 st
Publicerad16 maj 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelige kontortid med stor fleksibilitet
LönFast grundløn + bonus
Körkortskrav-
YrkeskategoriFörsäljning

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com