Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till HvidovreHvidovre

Erfaren terminalarbejder med truckcertifikat søges til Hvidovre

Er du en dygtig truckfører med erfaring i at navigere i en travl hverdag på et lager? Ønsker du en hverdag med mulighed for at kombinere truckopgaver og manuelt arbejde med varer?

Sök jobbet
Lige nu har du muligheden for at blive en del af en anerkendt global logistikvirksomhed.

Terminalen ligger i Hvidovre ved siden af virksomhedens hovedkontor, og har eksisteret i mindre end et år. Det betyder, at mange af rutinerne og processerne i terminalen stadig er under udvikling. Du vil derfor opleve en ledelse, der er åben over for nye gode idéer og bedre måder at udføre opgaverne på.

Terminalen håndterer varer, der transporteres med fly til og fra Danmark. De primære opgaver består i at fylde og tømme containere med gaffeltruck, og sikkerhedstjekke varerne inden de sendes til lufthavnen. Der kan være meget travlt om eftermiddagen i terminalen, og det er derfor vigtigt, at du kan bevare fokus og holde hovedet koldt, når det går stærkt.

Detta söker vi:

Du vil være et godt match til denne stilling, hvis du har tidligere erfaring med lignende arbejde, helst fra en anden terminal eller lager. Du skal også have god erfaring med at køre en gaffeltruck. Dine vagter vil være om aftenen, så det er vigtigt, at du er forberedt på dette, og at aftenarbejdet passer godt ind i dit privatliv.

Praktisk information:
Du vil skulle arbejde 37 timer om ugen fra mandag til fredag. Dit skema kan variere en smule ift. hvornår du starter og afslutter din vagt, men vagterne vil ligge i tidsrummet 10.00:00-20.00. Typisk er der travlt om torsdagen og fredagen, hvor du somme tider vil skulle arbejde til kl. 20. Lønnen følger overenskomsten, og du vil blive tilbudt 158,1 kr. i timen + tillæg efter kl. 18:00.

Du vil blive ansat af StudentConsulting på en midlertidig kontrakt, og for den rette kandidat er der mulighed for direkte ansættelse hos vores kunde efter nogle måneder. Startdatoen vil være så snart som muligt. Da du skal arbejde med sikkerhedsscreeninger og lufthavnsgods, skal du have sikkerhedsgodkendelse fra myndighederne, og af den grund er det afgørende, at du kan dokumentere de seneste 5 år på dit CV.

Hvis dette lyder som en interessant mulighed for dig, bedes du sende dit CV og ansøgning så hurtigt som muligt til os. Vi vil lukke rekrutteringsprocessen, så snart vi har fundet de rette kandidater.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73515
Antal platser2 st
Publicerad21 nov 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet6 mån eller längre
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderMandag til fredag i tidsrummet 10-20
Lön158,1 kr timen
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com