Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Drift / UnderhållDrift / Underhåll Navigera till HvidovreHvidovre

Medhjælpere til optælling af inventar i Frederikssund

Har du en god energi og lyst til at tjene penge, samtidig med at du får nogle skridt i tælleren? Med dette job får du meget frihed i jobbet og kan lytte til en god podcast, mens du optæller. Lyder det interessant? Så har vi det rette job til dig!

Sök jobbet
En typisk arbejdsdag i virksomheden kan se sådan her ud:
Du møder ind og får udleveret en tablet, hvorpå du skal bruge en app til dagens opgaver. Derefter får du udleveret en ruteplan over hvor og hvilke rum du skal optælle inventar i, samt den forventning der er omkring, hvor lang tid det skal tage. Du må gerne lytte til podcast eller musik mens du arbejder.

Arbejdet er rutinepræget og du arbejder på egen hånd. Hvis du er indadvendt som person og kan lide en selvstændig arbejdsdag, hvor du arbejder alene, er det bestemt en fordel.

Detta söker vi:

Det vi forventer er:
• Du er effektiv, struktureret og hurtig på benene. Har et stort drive for at komme i mål med dine arbejdsopgaver.
• Du skal have en almen IT-forståelse og kunne læse/forstå en plantegning
• Du skal tale dansk

Du vil få en grundig oplæring, når du starter, så du vil føle dig godt klædt på, når du selv skal varetage opgaverne. De første 1-2 uger vil du derfor gå sammen med en kollega, som oplærer dig i opgaverne.

Praktisk information:
Du vil få 2-3 vagter om ugen af 8 timer pr. vagt. I vagtplanlægningen forsøger vi så vidt muligt, at tage højde for dine ønsker omkring vagter. De fleste af vagterne ligger i tidsrummet mandag-fredag i dagtimerne. Du vil blive tilbudt en timeløn på 125 kr.

Jobbet er et tidsbegrænset vikariat med opstart d. 20.mars, og frem til slutningen af april.

Hvis det lyder som noget for dig? Så send din ansøgning og CV i dag, hvis du gerne vil høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte os!

Vi afholder løbende interviews. Vi indsamler straffeattest og referencer.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69485
Antal platser2 st
Publicerad9 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatummåndag 20 mars
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriDrift / Underhåll

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk