Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till HvidovreHvidovre

Truckfører søges til XL-Byg i Hvidovre

Kunne du tænke dig et fuldtidsjob indenfor lager- og logistikområdet? På vegne af vores lagerkunde søger vi en mødestabil medarbejder, der har erfaring med læsning af lastbiler med truck

Sök jobbet
Opstart hurtigst muligt.

Vi søger dedikerede medarbejdere, der er vant til at håndtere læsning af lastbiler med truck. Hvis du har erfaring inden for byggematerialer og trælast, er det et stort plus.

Arbejdsopgaverne består i pluk og pak med almindelig gaffeltruck, samt andet manuelt arbejde. Arbejdsopgaverne vil også inkludere at servicere kunder samt at sørge for, at hallen ser præsentabel ud. Du vil have en alsidig hverdag, med de faste opgaver samt løbende ad hoc-opgaver.

Detta söker vi:

Vi søger dig, der er på udkig efter et stabilt job, hvor du kan se dig selv arbejde i en længere periode. Vi ser gerne du har en naturlig interesse for byggebranchen og gerne vil lære endnu mere både om branchen men også om XL-Bygs produkter.

Dette forventer vi af dig:
- Besidder tidligere erfaring med lagerarbejde og truckkørsel
- God kommunikation på dansk – både tale og forstå
- Fysisk stærk og villig til at løfte tungt gods
- Gyldigt truckcertifikat og kørekort til personbil

Praktisk information:
Vi søger to fuldtidsmedarbejdere til følgende skiftehold:
- Morgenhold: mandag til fredag, kl. 04.30 - 12.30.
- Daghold: mandag til fredag, kl. 8.00 - 16.00.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig timeløn på 178,60 kr inklusive tillæg, i henhold til overenskomsten. Stillingen starter som en 'try and hire', med mulighed for fastansættelse efter nogle måneder som vikar.

I forbindelse med rekrutteringsprocessen indsamler vi referencer og straffeattest.

Hvis dette lyder som den perfekte mulighed for dig, så ansøg allerede i dag! Vi afholder løbende samtaler, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID76897
Antal platser2 st
Publicerad24 jun 2024
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com