Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till Logistik / TransportLogistik / Transport Navigera till HvidovreHvidovre

Vil du gerne arbejde som tilkaldevikar for StudentConsultnig?

Vi arbejder med forskellige kunder med forskellige behov. Fra tid til anden er virksomhederne meget travle og har brug for ekstra hænder, og derfor har vi brug for kompetente vikarer, der er fleksible og kan håndtere forskellige arbejdsopgaver.

Sök jobbet
Vi tilbyder:
• En løn, der passer til betingelserne i det firma du vil arbejde som vikar for
• Forskellige arbejdsopgaver i lager og produktion - med og uden truck opgaver
• Forskellige erfaringer i virksomheder, hvor du vil få adgang til nye ledige jobstillinger
• Arbejdspladser med en god atmosfære og gode muligheder for at udvide dit netværk og møde nye kolleger

De vagter vi kan tilbyde varierer afhængigt af vores kunders behov og hvilken periode de er i. Vi kan derfor ikke garantere fuldtid. Vi forventer, at du kan arbejde mindst tre vagter om ugen mellem mandag og søndag, og at du er fleksibel og kan acceptere vagter på forskellige tidspunkter af dagen - både morgen, eftermiddag og aften.

Detta söker vi:

Vi leder efter dig, som har et positiv mindset, når du går på arbejde og kan tilpasse sig forskellige arbejdsopgaver.

Det er positivt, hvis du har et truckkort og tidligere erfaring i indenfor lager eller produktion. De vagter, vi kan tilbyde dig, er i området af København, Allerød og Vestegnen. Nogle af lagrene er placeret langt væk fra stationen, så det er et plus, hvis du har en bil.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig, hvis du er et match med en af de virksomheder, vi ansætter hos. Vi vil fortælle dig mere om dine muligheder via en telefonsamtale efterfulgt af et Skype-interview grundet covid-19 situationen.

I rekrutteringsprocessen indsamler vi straffeattest, referencer og opholdstilladelse samt ID.

Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøg via linket og vedhæft dit CV.


Fakta om jobbet
Jobb-ID56660
Antal platser5 st
Publicerad9 mar 2021
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet11 dagar - 3 mån
Startdatumtisdag 09 mars
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk