Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till AdministrationAdministration Navigera till IshøjIshøj

Studentermedhjælper med ansvar for marketing og kommunikation

Ønsker du at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Har du gode kommunikative evner og trives du med stort ansvar? Så læs med her!

Sök jobbet
Stahlwille A/S er førende inden for momentteknologi og håndværktøj. De er repræsenteret i over 100 lande med mere end 600 medarbejdere. Virksomheden er stiftet i Tyskland, hvor de tre produktionsanlæg også er placeret den dag i dag.

Du bliver en del af deres Nordiske afdeling med hovedsæde i Ishøj. Virksomheden er ved at rebrande sig selv, og i den forbindelse leder de nu efter en studentermedhjælper med stort overblik og gåpåmod.

Som studentermedhjælper kommer du til at have tæt kontakt med virksomhedens eksterne samarbejdspartner, eksterne sælgere og tekstforfattere, når der eksempelvis skal udarbejdes marketingsmateriale. Derudover kommer du til at have en assisterende rolle for den administrerende direktør.

Du tilbydes:

Du tilbydes et fleksibelt studiejob på 15-20 timer om ugen, i et spændende arbejdsmiljø i en virksomhed i vækst. Du får et erhvervsrelevant studiejob med ansvar inden for marketing og kommunikation. Din arbejdsplads vil være placeret i Ishøj, hvor du vil blive en del af et team med store ambitioner.

Detta söker vi:

Du vil få rig indsigt i virksomheden og mulighed for at påtage dig nye ansvarsområder og der vil være gode muligheder for løbende udvikling.

Vi søger en der:
- er i gang med en relevant kandidat inden for markedsføring, kommunikation eller lignende evt. fra CBS eller KU
- er struktureret og detaljeorienteret
- er proaktiv
- kommunikerer på dansk og engelsk på højt niveau

Det er en fordel, hvis du har erfaring med marketing, men det er ikke et krav.

Stahlwille samarbejder med StudentConsulting omkring rekruttering. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt og holder samtaler løbende. Er du den rigtige kandidat, så send allerede dit CV og ansøgning i dag. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte rekrutteringskonsulent Mia Danielsen på mia.danielsen@studentconsulting.com.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69539
Antal platser1 st
Publicerad13 mar 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningDeltid/Extra
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider15-20 timer om ugen
LönFastsættes efter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriAdministration

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk