Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till EkonomiEkonomi Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Accountant søges til international virksomhed i mikrobiologiindustrien

Har du erfaring med bogholderi og regnskab? Ønsker du at blive en del af en stor, international virksomhed, hvor du kan sætte dit eget præg? Og drømmer du om en hverdag med en høj grad af selvstændighed? Så er du måske Liofilchems nye accountant!

Sök jobbet
Liofilchem har produceret diagnostik til mikrobiologi siden 1983, og hovedkontoret er beliggende i Roseto degli Abruzzi i Italien. Liofilchems produkter anvendes i omkring 150 lande verden over og distribueres af specialiserede lokale organisationer i hvert land. Liofilchem er i øjeblikket ved at opstarte en afdeling i Danmark, og søger derfor personale til den kommende placering i Københavnsområdet.

Om stillingen:
Som Accountant vil du blive en del af Liofilchems nye afdeling i Danmark. Du kommer til at varetage bogholderi- og regnskabsopgaver for hele Danmark og resten af de nordiske lande, hvilket giver dig en betydelig grad af selvstændighed og ansvar i rollen. Du vil samtidig opretholde tætte forbindelser til hovedkontoret i Italien. Indtil det nye kontor er færdigbygget i januar, kommer du til at arbejde hjemmefra, og herefter vil der være mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen.

Arbejdsopgaver:
Din rolle indebærer at håndtere de daglige finansielle regnskabs-, betalings- og bogføringsopgaver, men også ordrebehandling, logistik og kvalitetssikring af regnskabspolitikker og procedure.

Overordnet vil dine arbejdsopgaver indebære:
- Daglig finansielt regnskab og bogføring, herunder kreditor- og debitorbogholderi, afstemninger og måneds- og årsafslutninger.
- Opretholdelse af nøjagtige og opdaterede optegnelser over finansielle transaktioner.
- Hjælpe med at udarbejde finansielle rapporter og regnskaber.
- Sikre overholdelse af regnskabspolitikker og procedurer.
- Modtage ordrer fra kunder i de nordiske lande samt placere ordrer hos Liofilchems hovedkontor.

Hvad Liofilchem kan tilbyde:
Med den kommende danske afdeling i København oplever Liofilchem en spændende udvidelse af sin tilstedeværelse i de nordiske lande, og du får derfor muligheden for at være med helt fra start. De forventer betydelig vækst de kommende år og søger efter en ambitiøs person, som er klar til at tage udfordringen op og vokse sammen med dem.

Desuden ser kollegaerne på hovedkontoret i Italien frem til et tæt og givende samarbejde med dig. De er klar til at støtte etableringen og væksten af den nye Københavnske afdeling. Ledere fra hovedkontoret vil holde en tæt kontakt med dig og står parat til at lede og støtte dig.

Så hvis du søger en rolle, hvor du kan udnytte dine kompetencer i et selvstændigt miljø, så håber vi, at vi har fanget din opmærksomhed!

Detta söker vi:

For at lykkedes i denne rolle skal du være detaljeorienteret og grundig i dit arbejde samt trives i et selvstændigt setup.

Kvalifikationer:
- Bachelorgrad inden for regnskab, finans eller lignende.
- Mindst 1-2 års relevant regnskabserfaring fra en lignende stilling.
- Fremragende kommunikations- og samarbejdsevner.
- Flydende i både dansk og engelsk. Det er en fordel hvis du har kendskab til Italiensk.
- Det er en fordel hvis du har erfaring med brugen af regnskabssoftware, herunder Microsoft Dynamics 365, Business Central eller tilsvarende avanceret ERP-system.


Rekrutteringsprocessen:
Hvis du er interesseret i stillingen og klar til en spændende rolle med ansvar fra din allerførste arbejdsdag, så send dit CV hurtigst muligt!

StudentConsulting er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, men du vil blive direkte ansat af Liofilchem. Vi afholder løbende jobsamtaler og har til hensigt at besætte stillingen hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat!

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, bedes du kontakte rekrutteringsansvarlig Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID73057
Antal platser1 st
Publicerad18 okt 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypRekrytering
VaraktighetTillsvidare
Startdatum-
SommarjobbNej
ArbetstiderAlmindelige kontortider
LönEfter kvalifikationer
Körkortskrav-
YrkeskategoriEkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi besat over 20 000 job det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.com