Navigera till Startsida Navigera till Lediga jobbLediga jobb Navigera till KundserviceKundservice Navigera till KøbenhavnKøbenhavn

Administrativ kundeservicemedarbejder søges

Har du naturligt flair for kundeservice og har du interesse for administrativt arbejde? Så læs mere her!

Sök jobbet
Vi ansætter hver måned kundeservicemedarbejdere til både private virksomheder, og nu også til den offentlige sektor. Dette betyder, at vi søger dig, der er servicemindet, besidder gode kommunikative evner, og har lyst til at styrke dine kompetencer indenfor servicebranchen.
Vores kunders behov er forskelligartede, og vi søger derfor både dig, der har lang erfaring med kundeservice, dig der har færdiggjort en ungdomsuddannelse og dig, der har erfaring med butiksarbejde eller lignende. Det vigtigste er, at du har motivation for at lære, har en god situationsfornemmelse og et udpræget servicegen gemt inde i dig.

Om jobbet:
Vi rekrutterer både til almindelige fuldtidsstillinger og deltid af både kort og længere varighed. Arbejdsopgaverne vil ligeledes variere alt efter stilling, men kan bl.a. være at modtage opkald fra kunder, hvor du vil skulle vejlede og supportere omkring forskellige produkter. Der kan være administrative opgaver i form af logs under og efter de enkelte kald. Der kan også forekomme lettere former for administrative opgaver, såsom tekstbehandling og sagsbehandling. Hvis du ikke har erfaring med kundeservice, skal du ikke være bekymret, da vi tilbyder en god oplæring.

Detta söker vi:

● Er struktureret og kan bevare overblikket i en hektisk hverdag
● Kan lide at have kontakt til kunder og give dem en god oplevelse gennem telefon og chat
● Du holder humøret højt – også når der er travlt
● Har flair for IT, og derfor er hurtig til at lære og navigere rundt

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du både får kontaktflade med kundekontakt, kundeservice og administrative arbejdsopgaver. Vi tilbyder ligeledes en mulighed for, at du kan udvikle dine kompetencer, da vi vægter at investere ressourcer og tid i vores medarbejdere, for at skabe de bedste forhold for, at du trives i stillingen.

Sign up i vores database og send os dit CV samt en ansøgning allerede i dag. Såfremt vi finder dit CV interessant, vil vi kontakte dig og få afdækket, hvad du mere specifikt er interesseret i samt hvor der er muligheder.

Sök jobbet

Fakta om jobbet
Jobb-ID69061
Antal platser5 st
Publicerad15 feb 2023
Sista ansökningsdag-
OmfattningHeltid
UppdragstypKonsultuppdrag
Varaktighet3-6 mån
Startdatum-
SommarjobbNej
Arbetstider-
Lön-
Körkortskrav-
YrkeskategoriKundservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk